0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,130 puan) tarafından
pazartesi günü babamın vefatının 2.yılı.babamin hayrına biseyler yapıp apartmandakilere dağıtmak istiyorum.ne yapabilirim fikir verirmisniz

12 Cevaplar

+1 oy
(3,101 puan) tarafından
Kurani kerim alip okuyan insanalra hediye et onlar okudukca babacigna sevabi gtsin.yada cocuk sevndir.
tarafından
Bak bu yorum cidden en guzeli yasini şerif yada kur an dagita bilirsin her okuduklarinda babana ve sana.sevap yazilir
(3,101 puan) tarafından
Ben camiye vermistim alip.orda okuyan eksik olmaz diye.allahim mekanlarini cennet etsin insallah
tarafından
Amin inşallah bizede kurstaki hoca kur an dagitti babasi için suan bile okuyorum kuranimi:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim babamın da 8 Nisan helva yapmak var aklımda ama apartmanda kimseyi tanımıyorum ☹️
tarafından
Allah rahmet eylesin hazir bir kaba koy babanın hayrına dagittigini söyle bende buyuk bir apartmanda oturuyorum kimseyi tanimiyorum aşure ayında aşure yapip herkese dagittim :)
tarafından
Ya selam dahi vermiyorlar ya o yüzden çekindim açıkçası ama iyi fikirmis teşekkür ederim
(1,130 puan) tarafından
amin  allah razı olsun.fikir için tşk ederim
tarafından
Kiz bizdede oyle esim kac defa selam verdi alan olmadi siz yinede babaniz icin dagitiyorsunuz onemli olan o rabbim ne niyetle dagitiyorsa kabul etsin insallah
tarafından
Amin canım inşallah ❤️
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Tavuklu pilav en mantıklısı canm 
0 oy
tarafından
Bizde genelde lokum bisküvi dağıtılır
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Herşey olabilir canım 

Tatlı,tavuklu pilav,helva 
0 oy
tarafından
Yemek olabilir ,aslında hersey olabilir gücün neye yetiyorsa 
0 oy
tarafından
Allah rahmet etsin rabbim mekanini cennet eylesin insallah 
(1,130 puan) tarafından
amin allah razı olsun
0 oy
tarafından
helva, tavuk pilav, bizim yörede lokma kömbe derler kete benzeri birşey en çok o dağıtılır. 
0 oy
tarafından
Pişi,helva, kağıtta kek, tavuk pilav dağıtabilir siniz. Allah rahmet eylesin 
(1,130 puan) tarafından
amin canım Tşk ederim
0 oy
tarafından
helva pişi lokma 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Canın mevlit sayfaları var orda hediyelik Yasini Şerif ve tesbih oluyor onlardan alabilirsin 
0 oy
(14,782 puan) tarafından
Bizim buralarda pisi dağıtırlar kuzum genelde hamur mayalayip pisi yapabilirsin

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 138 göst.
11 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde eda1404 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,010 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 434 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
11 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (5,103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,092 soru

24,053,686 cevap

329,810 kullanıcı

...