Merhaba kızlar buraya hiç yazmamıştım ama kendimi çok kötü hissediyorum kime anlatsam bilemedim doğru mu yapıyorum hatalimiyim anlayamıyorum bana bir akıl verin lütfen. Şimdi eşim de bende çalışıyoruz sağlıkçıyız oğlum var suan dört buçuk aylık bebek doğduğu ilk zamanlar herşey çok güzeldi ilk 25 gün kendi annem geldi sonra kaynanam geldi aslında ben ücretsiz izin alacaktım ve kışa doğru başlayacaktım işe kendi annem gelip bir süre bakacaktı ama öyle olmadı borcumuz var biraz eşim de annem buradayken sen başla işe 2 3 ay görevlendirme isteyelim dedi ilçe Hastanesi'nde calisiyoruz ama evimiz merkezde o yüzden işte bana dedi ki 2 3 ay çalış sonra çocuk bir buçuk iki yaşına gelene kadar çalismazsin idare ederiz bende tamam dedim aslında kimse baksın istemiyorum kendim bakmak istiyorum ama borcumuz var biraz kabul ettim görevlendirme 2 ay verildi eşim uzatmak istedi ben kabul etmedim çünkü sürekli kavga ediyoruz ve bana hiç söylemediği laflar söylüyor mesela en son geçen gün doktora gittik doktor da uyku eğitiminden bahsetti işte emzirerek uyutma falan dedi bende biliyorum bunu ama şuan atak zamanında 6 aylıkken benim işim bitince vereyim dedim ama eşim annesinin yanında bak doktor ne dedi sen emzirerek uyutmaya devam et dedi kinayeli bir şekilde neyse ben çocuğu uyuttum yanıma geldi yine emzirerek mi uyuttun dedi bende bir anda biraktiramam dedim oda dene falan dedi bende seninde yardımcı olman gerekir sen napicaksin bu süreçte ben icerde emzireyim sen getir uyutmaya çalış pispisla beni görünce yine emmek ister dedim oda bana çocuğa bakmak için çalışmak istemiyorsun ya o zaman bak falan dedi bende ikimizin de çocuğu dedim sonra bana sus konuşma kapat çeneni demeye başladı ben kendimi aciklamaya çalıştıkça da sen iyi bir dayağı bhakediyorsun dedi böyle aradaki saygı iyice yok oldu neden böyle oluyor anlayamıyorum neyi yanlış yapıyorum
1,487,197 soru
24,312,589 cevap
344,842 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın