Ben mi lohusa psikolojisiyle yanlis dusunuyorum bilmiyorum ama anneme tahammulum yok hareketleri inadi beni sinir ediyor hasta olan benim biraz beni dinler insan. Ama yok kendi bildigini okumakta ustune yok ancak bagirip cagirayim ki sozum dinlensin o zaman da ben sonradan uzuluyorum beni cok strese sokuyor
benim annemde ole
Kız millet kaynanadan şikayetçi sen annenden niye noldu ki ne yapıyor Sana canım
Napcan bacim ana ne derse haklı ne dicez anasiz babasız buyuyenler napsin öyle deme evladın olcak benimde annem neler diyor ama bişey demiyorum üzülüyorum Ağlıyorum okadar biliyorum ki hiçbir anne evladın kötülüğünu istemez bak hepimiz hamileyiz evlat sahibi olcak evlatlarimizdan elbet sabrin mükafatıni alicaz günah annen senin Allah im korusun yarın bir gün ölse toprağını öpmek zorunda kalırsın değerini bil =(
Lohusa oldugun icin boylesin Cnm yapma sakin annenin kalbini kirma simdii daha cok annenin deyerini anlaman lazim aslinda Ben o sanciyla dogum masasinda ikanacagima annemin hakini nasil oderim diye dusundm gercekden zor zmanlar ama sabir gececek inanki
Benim anne ve kaynana ikiside lohusa olduğu icin bana tavir yapti birbiryle tartisti önce annem cekip gitti smdi kaynanam gitcek rahat etcm insallah
Bence annen olduğu için dua etmelisin :)
1,486,246 soru
24,298,475 cevap
343,917 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın