Kızlar iki sene oldu annemin ne sesini ne de yüzünü bayramlarda hasret ikimizde kırgındik birbirimize dün ilk adımı atan ben oldum gece 3 tek mesaj attım ve annem yavrum hasretinle oldum yandım diye cevap verdi Rabbime binlerce kez şükürler olsun o kadar mutluyum ki ilk defa mutluluktan ağladım kızlar ben cooook mutluyum
Sevindim senin adına annen de ne gururluymuş ölmüş bitmiş aramamış.
Kız bende ağladım .. anne deyince ben bı tuhaf olyorm içimden ağlamak geliyor. Nasıl dayandin hasretine kuzum ya. Bn bugün annemi arayamadim arkadaşlarım geldi diye. Msj atmış kuzucum anneni unuttun mu özlemedin mı diye. Bir gün aramasam deli olyorm napıyor nasıl diye. Allah bı daha hiç ayrı düşürmesin. Kolay değil sen şimdi yavrundan ayrı kalabilir msn.??
Aranizdali olay neyse artik baya Gurur yapmissiniz iki yil sukur barismissiniz gozun aydin
Aranızda ne oldu ki böyle küs kaldınız tabi özel değilse baya kırgın kalmışsınız çünkü? :/
Resmen gözümden yaş geldi ya :( senin adına çok sevindim canım inşallah bida bu kadar ayrı düşmezsiniz anne sonuçta yani dayanılmaz Allah annelerimizi eksik etmesin
1,492,088 soru
24,380,746 cevap
348,706 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın