Kızlar ben eşimi çok seviyorum bana çok tatlı gelyo ve her dakika öpüyorum eve geldigu zaman öpüyorum sevyorm bastıra bastra öpyorum bi bebek gibi))) mesaj atyorum eveeet eve gelince sıkma saatleri başlasn diye onunda hosuna gidiyo ya bi bebegi nasl seversinuz ayni o şekil sizde yapıyomusunuz benim gibi
Evet başlarda bende yapıyordum öyle ama hoşlanmadığını belirtti unuttum artık yapmıyorum onun yerine bebeğimi öpüyorum artık bisürü bisürü
Evin içinde kovalaşırdk sinir ederdim beni yakalamaya çalışırdı, çocuklaşırdk bazen.. ama bebeğimz doğduğundan beri sarılp yatamıorz ble
Senin yaptığını eşim bana yapıyo her fırsatta öpüyo sarılıyo sabah hep erken kalkar benden önce ben uyurken sarılır öper benide uyandırır bazen sinir oluyrm uyandırdığı için ama alştm artk
Bebek olmadan once evin icinde saklambac oynardik bulan operdi oyle sacmaydik Simdi bebegi uyutuyorum yoruluyorum acikiyorum uykum geliyo agresif oluyorum koca geliyo opuyo konusmaya calisiyo bende bes kariş suratla bakiyom tamam hadi git karnini doyur yat diyo ama gece bebege her kalktigimda operim bi bebege bi esime bakarim cok sukur der yatarim oda hemen duyar guler sarilir
Bende alıştırdım kız bende aynıyım onunda hoşuna gidiyo bıyıklarının altından gülüyor kömür gözlüm bitiyorum o zaman yiyesim gelio yaaa kurban olurum onu verene o benim Cantanem herşeyim
Yapıyordum çok yorgun oluyorum nefesim daralıyor artık dedi yapmıyorum bende
Önce çok yapardm sıkmayı seviyor sıkılmayi sevmiyor ben ağzına sap şap vurmayı çok seviyorum hıncı fena oluyor ama napiyim
1,486,756 soru
24,306,042 cevap
344,402 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın