0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (1,163 puan) tarafından
Geçen gün gezmeye gittik berkle ve orda bi bayan vardı bebeğinin de 40ı daha yeni çıkmış ve o bebeği ağzından öptü bana o kadar tuhaf geliyo ki ben hayatta yapmadım yapmamda sizler öyle bişey yapıyomusunuz??

Merak ettim sadece

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Asla öpmedim öpmem. Cok cok yanlış çocuğunu dudağından öpmek kucukken de buyukken de
(558 puan) tarafından
Ben opuorum bebeim 2.5 aylik ama akli ermeye baslayinca tabi ki agzindan opmem
(1,163 puan) tarafından
Akıl ermeyi bırak canım mikrop bulaşır
tarafından
Canım senin tercihin ama kucukken mikrop kapma olasılığı cok yuksek, büyüyünce de cinsel kimlik acısından cok yanlis. Yani bence öpülmemeli
(558 puan) tarafından
Canim ozur dilerim ya yanlis okudum yazdigini soryy :(
(558 puan) tarafından
Minnak haklisin canim bende ayni seyi dusunuorum aslinda dedigim gibi akli ermeye baslayinca opmem zaten hatta bunu kendimde dile getirdim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Valla nereyi denk getrdim opyom 
(1,163 puan) tarafından
Ayy yok ben öpmüyorum 1 yaşında hiç öpmedim öpmemde
tarafından
Yok canım valla isirmamak için zor tutyom kendimi evladım sonucta için kayniyo yani ona uykusunda ozluyom valla opmeden koklamadan durmam
(1,163 puan) tarafından
Senin kararın sonuçta
+1 oy
(450 puan) tarafından
Ben kizimi ufak opucuklerle opuyorum
(1,163 puan) tarafından
Ben mikrop bulaşır diye 5 6 aylık olana kadar hiç öpmedim şimdide yanağından bacaklarından öperim
(450 puan) tarafından
Ya agzindan opmuyorum desem yalan olur opuyorum ama kibar bi sekilde ama esim benim gb opmez kizi isirarak oper islak islak hic sevmiyom ya ole
0 oy
tarafından

Yani yapan var tabiki dogurmadim bilmiyorum da gordum openi :D

(1,163 puan) tarafından
Bana çok saçma geliyo ya yanağından öp ağızdan öpmek nedir küçücük bebeğin mikrop bulaşır
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Asla yapmam yaptırtmamda
(1,163 puan) tarafından
Bende yaptırmam yapmamda :(
0 oy
tarafından
Yapıyorum o bnm evlâdım sonuçta şapur şupur değil minik öpücüklerle ama
(1,163 puan) tarafından
Bence yapmamalısın canım senden bebeğine mikrop bulaşabilir...
(558 puan) tarafından
Bi yerde okumustum anne bebeini optugu zaman bebege herhangi hastalik bulastiysa anne o hastaligi operek alir bagisiklik olusturup bebei emzirdiginde ayni bagisiklik bebege gecermis ve hasta olmasini engellermis tabi bu illa agzindan operek olacak diye bisey yok yuzunun herhangi biyerinden.
0 oy
(179 puan) tarafından
Yapmam yaptirmam da oğluma  4 bucuk aylik oğlum çok saçma geliyor bana dudaktan öpmek bebegini
(1,163 puan) tarafından
Banada çok saçma geliyo vücudu varken dudak yok yaaa :(
0 oy
tarafından
Yapmıyorum zaten çok yanlış bisey 
(1,163 puan) tarafından
Aynen canım öyle
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Kırkli bebeğin eli bile öpülmez allah korusun deli bu insanlar ya. Mikrop kadın hayal edince bile sinir oldum.
(1,163 puan) tarafından
Aynen ya ben 5 6 aylık olana kadar hiç öpmedim şimdide yanağından bacaklarından öperim
(2,890 puan) tarafından
Benim oğlum 17 aylık kuzeni var bi de iki yaşında olduğu halde çocuk öpücük yüzünden alerji olmuş. Ondan sadece saçını öperim bi de ayaklarını oğlumun korkuyorum benim ki de olur diye

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,056 göst.
5 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 321 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 818 göst.
31 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 477 göst.