0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
4,5 aylık kızım var. Bu pazar tasinacagiz evden eve nakliyat firması ile anlaştık aynı ilçede başka bir eve tasinacagiz çoğu şeyi toparladım ama ipucu olarak tavsiye olarak verebileceğiniz görüşleriniz nelerdir?

4 Cevaplar

0 oy
(565 puan) tarafından
Bende surda durayım benimde 6 aylik oğlum var ama nasl olucak hiç bilmiyorum 
(565 puan) tarafından
Hemde nasl ev taşımak kdr zor  bisey yok vallahi hele eşyaları toplamak bizde nakliyeci düşünüyoruz ama güvenemiyorum ya nasl olucak onlarmi gelip herseyi toplayacak koli yapacak yoksa bizmi yapicz
(59 puan) tarafından
Ben hem koli yaptım hem hurclarin içine kattım bizimkisi sadece büyük ev eşyalarını bozacak yeni evde tekrar yapacak
(565 puan) tarafından
Anladm canm teşekkür ederim
(59 puan) tarafından
Rica ederim canım sana da şimdiden kolay gelsin
(565 puan) tarafından
Ay inşallah kolay gelir Allah razı olsun cnm sanada kolay gelsn;)
-Reklam-
0 oy
(192 puan) tarafından
Oğlumu anneme bırakmıştım taşınma günü. Allah'tan o zaman yakın oturuyorlardı. Eşimle ikimiz akşama kadar anca yerleşmeye çalışmıştık. Bebek uyuyunca da devam etmiştik. Allah kolaylık versin 
(59 puan) tarafından
Aminnn sormayın tüm evi tek kendim topladım kayınvalidem kızıma baktı annem fazla yardımcı olamadı belinden rahatsız
(192 puan) tarafından
Bir taşının da gerisi daha kolay oluyor. Evin içinde insan yine kendi kendine yapıyor.
(59 puan) tarafından
Inşallah
0 oy
(735 puan) tarafından
Ben de 1 hafta oldu taşımalı oğlum 13 aylık annemlere bıraktım mecburen çünkü hava soğukdu birde bebekle yapmak çok zor
(59 puan) tarafından
Bende öyle yapacağım kayinvalideme bırakacağım annem başka sehirde
(735 puan) tarafından
Farketmez önemli olan bakabilmeleri kazasız belasız taşınırsin insallah
0 oy
(897 puan) tarafından
Bizimde 3 aylık bizde 20 güne taşınacaz bu sogukta nasıl olacaksa 
(59 puan) tarafından
Siz hangi şehirde oturuyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 428 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde nurdandde (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 759 göst.
29 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnsuuu (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.
20 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Gmzpoyraz (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.
17 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Tinkirbelll (1,121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,898 soru

24,175,523 cevap

336,095 kullanıcı

...