0 oy
474 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hanımlar lütfen fikrinizi yazar mısınız. Öncelikle 5 yıllık evliyim 2 kızım var büyük 3.5 küçük 4 aylık. Şehirde kendi evsizimde yaşiyoruz 3 yıldır. Eşim köyde ailesinin evine 2 dk uzaklıkta su arıtmada iyi maaşla çalışıyor. Babası hayvancılık yapıyor eşimde işten sonra ki vaktinde babasına yardım ediyor. Köy dediğime bakmayın şehir merkezine 20 dk uzaklıkta 4 bakkalı olan ve saat başı otobüsü olan biryer. Artık köylükten çıktı. Neyse sorun evim sıfır olduğu halde 2 yıldır akrepler görüyoruz. Kızımın yatağının altı,dolap üstü,doğuma gideceğim gün yatağımın altında dahi gördüm. Evi ilaçlattık heryeri kapattık ama çözüm olmuyor. Uzun zamandır gözüme uyku girmiyor korkudan. Apartmanda hemen hemen herkesde çıkmış. Ben artık kafayı yemek üzereyim. Eşim zaten beni köye taşınmak için ikna etmeye çalışıyordu.  Burdaki evi kiraya verir rahat geçiniriz bende burdan işime gider gelir kendim de hayvanclık da yaparım diyordu. Ben başta istemezken şimdi kendim gidelim istiyorum. Kayınvalidem alt kata inecek ist kat istediğim gibi düzenlenip baştan yapılacak. Eşim tek kardeş saten herşey ona kalacak.  Bu şekilde korkuyla yaşamaktansa köy daha iyi diye düşünüyorum. Kayınvalidemler iyidir bende kendimi ezdiren biri değilimdir. Genelde hep köyde duruyoruz zaten. O yüzden oraya daha çok alıştım evimden siz olsanız ne yapardınız 

16 Cevaplar

0 oy
önce (381 puan) tarafından

Uzak olmak herzaman iyidir... ama akrep işi bozuyor lavabolardan  vcden  bi yerden geliyorlar.tahta arasından fan 

önce (1 puan) tarafından

Yapacak birşeyim kalmadı artık böyle olmaktansa orası daha iyi diye düşünüyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (31,128 puan) tarafından

Yaşadığınız hangi şehir bilmiyorum ama o kadar çok akrep apartmanda nasıl olabilir korkunç bişey gerçekten 😬 esas köyde daha fazla olması gerekmiyo mu 

önce (2,785 puan) tarafından

Nereymis ki gerçekten korkunç 

önce (1 puan) tarafından

Kocaeli 

0 oy
önce (3,600 puan) tarafından

Bende müstakil evde oturuyorum 2. Katındayım bende akrep sorunu yaşıyorum kapalı balkonda oluyordu genelde çok sorun etmiyordum ama daha cuma günü yatak odamda gördüm yerde yüreğim çıkacaktı anneme geçtik bugün öğlen döndüğümde dip köşe süpürücem açık yerleri kapatıcam 

0 oy
önce (181 puan) tarafından

Anne sütü kokusuna da geliyor yılan akrep dikkat et vardı birkaç çözümü bide akrepler mavi renkten kaçıyor acaba binanın bir kısmını boyatsanix mi dipten

0 oy
önce (6,600 puan) tarafından

Misafir olarak gitmek ve orada yaşamak arasında çok fark var güzel düşün iyi karar ver köye taşındıktan sonra tekrar merkeze taşınma işi zor ileride çocukların okulu olacak köydeki okulun imkanları yeterli mi çocukların sosyalleşmesi açısından yeterli mi bak ben de köyde yaşıyorum bir çok sıkıntı yaşıyorum sobayla uğraşması bile çok sıkıntı çocuklar elini değdimi bir yerini yaktı mı benim evim yapılı doğalgazlı gayet bakımlı ama beni daha geçenlerde kırkayak soktu evin içinde sineklerle uğraşmak bile zulüm gibi geliyor insana 

Eşini ikna edebiliyorsan evi değiştirin ama yok ben köyü seviyorum diyorsan şimdiden Allah kolaylık versin 

önce (1 puan) tarafından

Kapınvadmein evi maşalalh örümcek bile yok sayılır. Kayınvalidem 58 yıllık hayatında akrep bile göremişs düşünün. Köyde petekli. Birde eşim zaten birkaç yıla beni köye götürecek o yüzden 

önce (6,600 puan) tarafından

Sen bilirsin o zaman inşallah çok mutlu olursun 🙏

0 oy
önce (298 puan) tarafından

Bizdede çıktı canım 3.kat sıfır ev hemde 2 tane bende çok korktum benimde 5 yaş ve 1yaşında bebeğim var napacağımı şaşırdım

önce (1 puan) tarafından

Yeni mi çıktı siz nerde buldunuz

önce (298 puan) tarafından

Evet hemde iki tane çokta büyük tü kolidor da buldum 

0 oy
önce (26,889 puan) tarafından

Eşimin köyüde öyle gelişmiş terzisi mobilyaci bakkalı hemen hemen herşey var ama, aman eksik olsun istemem yinede bence yaşadığın her gibi olmaz eş ailesi uzakken iyi

0 oy
önce (4,235 puan) tarafından

Valla çoğu yaşama diyecek ama bende yaşıyorum dairenin ayrı kayinvalidemlerle ama ben memnunum eltimde var 6 sineme gircek insanlarda iyimis daha ne olsun yaşamazsın akrepli yerde

0 oy
önce (1,823 puan) tarafından

E köyü daha çok banimsemişsin buradaki evinle bağın çok yok belliki kaynanamlar iyi diyosun evi sana göre düzenliceklermiş daha ne bekliyon ben olsam koşarak giderim bide akrep diyosun ztn onu görünce ben topuklarım kimseyi beklemeden köydeki evde güzelse içine sirdiyse çevreye alışıksan hiç durma bence 

0 oy
önce (229 puan) tarafından

Canım akrep yine iyi bizim burda evlenrden yılan çıkıyor çok korkunç gerçekten ya klozetlerden yollarda çok kişi görmüş 

0 oy
önce (6,118 puan) tarafından

altlı üstlü oturmak yerine biraz uzak oturursanız daha iyi olur. akrep evet sıkıntı, herkes korkar hele çocuk varsa

0 oy
önce (242 puan) tarafından

Öyle yapacağına başka eve tasin kayananin yanina asla bide köy hayatı çok zor bacım ilerde şehre taşınsan bile esin getirmez aklını iyi kulan başka kirlaik evde oturum daha iyi 

önce (242 puan) tarafından

Sizin oturduğunuz evin duvarlarin içinde çok akrep vardır yuvası yumartasi çok tür o yüzden kaç ordan 

0 oy
önce (7,416 puan) tarafından

Ben olsam gitmezdim başka ev alırdim satıp. Yada kiraya verip kiraya çıkardım. Ama sen istiyorsan sorun yaşamam diyorsan git hem köy havası daha iyi olur çocuklara da size de. Bahçe de çok iyi olur çocuklar için . Çocukların eline telefon vereceğine bahçeye çıkarırsın bol bol

0 oy
önce (819 puan) tarafından

Eşin tek çocuk ve üst katta ayrı oturacaksan zaten  başka yerde oturmaniz mantıksız eltin yok görümcen yok bir kaynanan bir kayinpederin var sana ne zararları dokunabilir ki iki çocuğun da var bence senin için daha güzel olur aynı evde de yasamayacaksin üst katmis bir de onlar üst kata çıkmaz sen aşağı iner yer içersin 

0 oy
önce (3,147 puan) tarafından

Akrepten kaçardım bacım kayınvaliden madem iyi yanına giderdim artısı olur eksisi olmazsdı çocuklarada yardımcı olur ha belki ordasın diye işini gücünü yemeğini yaparsın o kadar da olur zaten birbirinize destek olursunuz

0 oy
önce (2,405 puan) tarafından

Akrepli evden iyidir canım bence düşünme direk git 

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 1,095 göst.
30 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Atlaskalbim (4,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 94 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
16 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Limonlucheskek (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,684 soru

24,187,069 cevap

336,706 kullanıcı

...