0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (1,083 puan) tarafından

Adet olacakmisim gibi bi agri var. Ve devamli sanki altimi islak hissediyorum vajinamda agri hissi var boyle gobek deligime dogru inceden inceye sizliyor sanki. Kizlar dogum belirtileri mi bunlar ya cok korkuyorum. 32 haftaligim daha 

4 Cevaplar

0 oy
(1,789 puan) tarafından
Of bende öyleyim 29 haftalığım ve korkuyorum aslında 2. Gebelik ama yinede tecrübesiz gibi hissediyorum nedense
-Reklam-
0 oy
tarafından
Korkma canim 30. Haftadan sonra oliyor boyle seyler bende 29. Haftadan sonra oyleydim 35deyim hala ayni sikayetlee devam ediyor
(1,083 puan) tarafından
Evham mi yapiyorum anlamiyorum korkuyorum
tarafından
Neden korkuyorsun canm hayırlısı isallh
(1,083 puan) tarafından
Islaklik hissediyorum. Su gelmesi sizinti seklindede olabulrmis bir anda gelmezmjs. Ondan korkuyorum ya
0 oy
tarafından
Bence bir hastaneye git canım Ben de geçen gün ağrım ağrılarım vardı gittim sürekli sancım çıktı yedi 8 defa nst ye bağladı der ondan sonra ilaç ve serum falan verdiler Bugün de ağrılarım vardı ama artık duramadığım için çıktım Bence ihmal etme canım
(1,083 puan) tarafından
Pazartesi gunu gidicem ama cok tedirgin icim evham mi yapiyorum anlamiyorum ki
tarafından
Sürekli derler ya adet sancısı gibi mi yoksa normal sancı mı Mesela Doktorlar da bana söylüyor ondan dedim Hani bazen adet sancısı gibi olan doğum belirtisi yemiş ya Yanlış bilmiyorsam tabii Ondan Bence ihmal etme İnşallah bir şey çıkmaz yani sağ salim kucağına alırsın Zamanında gelir inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
(1,083 puan) tarafından
Amin canim insallah :/ su islaklik hissi ne anlamadim
0 oy
(855 puan) tarafından
Kuzu enfeksiyona falan baktirdin mi? Geen hafta ben de oyleydim enfeksiyonum aacayip yuksek cikti da...
(1,083 puan) tarafından
Yok baktirmadim pazartesi gidicem doktora anlaticam bu durunlari ama icim cok tedirgin ya
(855 puan) tarafından
Sakin ol canim. Vajinada agri vardi benim de sanki agirlik baglanmis asagi cekiliyor gibi. Yazdim doktora dedim sanki kasiliyorum akintim cok agrim cok o da idrar tahlili istedi ve doğruymuş. Simdi ilaclarim yeni bitti kalmadi o agrilar. Sen de icini ferah tut fazla ayakta kalmamaya calis bol bol su iç

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 351 göst.
19 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmaaaa33 (292 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 460 göst.
1 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 657 göst.
+1 oy
2 cevap 101 göst.

Kategoriler