+1 oy
356 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (832 puan) tarafından

Kızlar 1 yıllık komşum bir anda bana açıldı üzgündü baya sordum. Boşver beni anlayamazsn dedi lütfen anlat vs derken konu açıldı. Eşi öğrenciyken bu cemaat de kalıyomus davası varmiş 8 yıl olcak hala haber yok. Çok bunaldık. Sadece uygun evler dıye kalmş öğrenci evi'nde  ben bir korktum aslında. Ama anladm da onu kiraları 30 bine yakin esı çalışıyor ama yetmiyor bebeği var. Bır üzüldüm bır tedirgin oldum. Korkuyorsan benle konuşmak istemiyorsam anlarım dedi  yani siz ne yapardınız. Fetö den cemaat demek istedm kzlar

9 Cevaplar

+6 oy
(4,790 puan) tarafından

Benim bir arkadaşım sırf onların özel üniversitesinden mezun olduğu için hiç alakası olmadığı halde mühendis olarak 1 yıl boyunca iş bulamadı, üniversite kapanınca diplomadan dolayı çoğu firma işe almadı, çocuk tek başına 1 yıl boyunca süründü resmen. Yaptığı okulun açılışına Tayyip gelecek diye kendi çizdiği proje ekibinden ve açılıştan uzaklaştırıldı. Ne kadar utanç verici değil mi?

Açılışını yaptıkları Bank Asya’dan millet hesap açıp normal bankacılık işlemleri yaptığı için sicillerine işlendi, fetöyle alakası olmayan öğrenciler sırf bu yüzden fişlendi. Bu olay içerisinde haksızlığa uğrayan o kadar çok insan oldu ki şaşırırsın. Ön yargılı olmamak lazım derim. Siz zaman içerisinde herkese olduğu gibi insanlıklarına bakın, iyi niyetlerini değerlendirin. 

-Reklam-
+4 oy
(1,724 puan) tarafından

Neden korktuğunu anlayamadım ben tam

+2 oy
(752 puan) tarafından

Sadece o evlerde kaldı diye davasi olacağını sanmıyorum. Burslu ve ücretsiz şekilde ilkokul ortaokul dersanelerine giden, üniversitede uygun diye cemaat evlerinde kalan o kadar çok tanıdığım var ki . Bunlar belgeli kanıtlı olaylar . Muhtemelen onların eliyle bir yerlere gelmiştir meslek edinmiş yada aktif rolü vardır. Ha sizlik bir durumda yok o ayrı . Hatta alakası yoksa eşinin de yoktur . Kimse karısının kocasının kendinden önceki yada illegal yaptığı işlerden sorumlu değildir. 

+1 oy
(1,295 puan) tarafından

Hiçbirşey anlamadım desem

+1 oy
(22,333 puan) tarafından

Kızma ama bizde anlayamadık hiç bilmeyen birine anlatmak için fazla karışık hikaye 

(660 puan) tarafından

😄😄😄image

(22,333 puan) tarafından

Sabah bir daha okuyunca cemaat bağlantıları olduğu için devam eden davaları var ama bizim görüşmemiz bizimde başımızı yakar mı gibi bir tedirginliğin var diye yorumladım tabiki hayır sadece evlerinde kalmaktan ceza almaz kaldi ki suçun şahsiliği diye bir durum var üstelik henüz hüküm giymemiş neden sana dokunsun ki bu işin ucu 

0 oy
(4,262 puan) tarafından

Korkacak birsey yok. Davasi görülüyor. Sizi ilgilendiren birsey yok eğer gercekten iyi insanlar olduguna inaniyorsan. Bir arkadasimda bu durumda ama o insanlara guveniyorum, dedigin gibi okul yıllarında onlarda kalmis. Allah in cezaları heryere el atmislar

0 oy
(6,251 puan) tarafından

Konu ne tam olarak  anlamadım da ben 

0 oy
(2,626 puan) tarafından

Korkacak bişi yok bence siz komşuluktan başka bişi yapmazsanız sorun olmaz 

0 oy
(3,947 puan) tarafından

Bu evinde kaldı dava açıldı denilecek kadar basit  değil belli ki anlatamadığı şeyler var , çoğu kişi kalmıştır emin ol ama herhangi bir suç teşkil edecek durum olmadığı sürece davaya kadar gitmez bu 

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 539 göst.
+1 oy
16 cevap 469 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (429 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 200 göst.

Kategoriler

1,458,936 soru

23,926,787 cevap

323,792 kullanıcı