0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 3 ayda 14 kilo verdim 88 idim ama hala öyle ahım Şahim fark yok ya sinir oluyorum aynanın karşısına geçiyorum bakıyorum aynıyım çok az bı fark var oda inanın çok az yani hedef 60 etim çok yumuşak ondan mı neyden bilmiyorum ya bazısı 10 kilo verir direk zayıf görünüyor ama ben yok şuan 72 küsur bisey kilom

7 Cevaplar

+1 oy
(2,587 puan) tarafından
Yağdan gitmemiştir verdiğin kilolar ödemden kurtulmuş olabilirsin birde sporla sıkılaşman lazım ancak öyle gözle görünen bi fizik elde edersin 
tarafından
Hamur işi tatlı bol tuzlu pirinç vs şeyleri komple kesip sebze et kuru baklagiller ve tavuk tüketiyorum elimden geldince yağsız tuzsuz artı sabah haşlama yumurtam yesiligim eksik değil kastan gitmis mi oluyor çözemedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sizlerin nasıldı kaç kilodan sonra belli oldu niye vermeme rağmen görünmüyor sinir oldum
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Resim atsana merak ettim. Bu arada emziriyor musun ? 3 ayda 14 kilo çok iyi vermişsin nasıl bir diyet uyguluyorsun biraz bilgi verir misin rica etsem 
tarafından
Resim atamam googleye düşüyormus emziriyorum hamur işi tatlı bol tuzlu pirinç makarna tarzı şeyleri komple kestim sebze kuru baklagiller et tavuk akşam yemekleri sabahları bazen yulaf bazen yeşillik tuzsuz peynir haşlama vs ve kefir
0 oy
tarafından

Kiz nasil versin sen onu de helleeee:D

tarafından
Hamur işini tatlıyı pirinç makarna hepsini kestim sebze et ağırlıklı ve bulgur o onları tuketiyorum ve bol su
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Boyun kısaysa kilo verdiğin pek beli etmez diyeten sonra vücüt sıkılaşmadı yapıp vücüdünu sabit tutabilirsin
tarafından
Boyum uzun
0 oy
(1,505 puan) tarafından
Bölgesel gitmiyordur. Bende de öyle hep üst taraftan gidiyor. Bel  altı çok zor gider bende öyle olunca da belli olmaz
tarafından
Benimde üstüm gitti alt gitmiyor alta napacaz
(1,505 puan) tarafından
Spor ile ancak gider bence bölgesel kalça egzersizleri bol bol yürüyüş yoksa sadece diyetle alt taraf zor gider. Tabii bu yürüyüş işi egzersiz falan da ben de çocuklar olduğundan çok zor oluyor seni bilmem ama ☺️☺️
0 oy
(510 puan) tarafından
Nasıl verdin canım mayısa kadar 8 kilo vermem lazım :) 
tarafından
Hamur işini tatlıyı makarnayı kes bol su ve sabah haşlama yumurta yeşillik zeytin o tarz şeyler akşamda sebze et yoğurt hepsinden azar azar ne yemek varsa

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 104 göst.
+1 oy
19 cevap 543 göst.
29 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 372 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nuraydnn (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.
31 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Sngl&8 (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,280 soru

24,083,962 cevap

331,359 kullanıcı

...