0 oy
679 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Çalışıyorum işim devamlı yürümekle ayağımın yanında kemik çıktı ve yürüdükçe ağrı yapıyor eşimle konuşurken çok ağrıyor dediğimde ameliyat olman lazım dedi bende evet 6 hafta iyileşme süreci varmış araştırdım da dediğimde kendisi iyi ailenin yanına gidersin 6 hafta ben çalışıyorum sana bakamam dedi bende dedim bu şekilde söylemen ne kadar doğru insan bakamayacak olsa da elimden geleni yaparım der dedim gerçekleri söylüyorum yalan mı söyleyim bakamam ya da çağırırsın buraya gelir bakarlar sana dedi bende evlenmeden önce soruyorlar hastalıkta sağlıkta diye ama işte dedim o da lafı nerden nereye çekiyorsun falan dedi

23 Cevaplar

0 oy
(35 puan) tarafından
Malesf canm 6 hafta değil hallux valgus mu olacaksın kemik çıkığı eğer oysa üzgünüm ama 4 aya kadar anca toparlanirisn düzgün yürümeye başlarsın ilk iki ay ztn yurumen ayakkabı giymen çok çok zor ondn sonrada kısa yürüyüşler yapabilirsin 3 aya kadar ben iki ayağımda da oldm eziyet gbi bişey . eşine gelince de yanlış yapmış öyle söylenmez tabiki ama kendide yoğun calisiyrosa mecbur sana bakacak başka biri olması lazm yoksa lavaboya bile tek gidemezsn 
-Reklam-
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Kırmak için söylememiş bence, erkekler düz mantık, beyinleri öyle çalışıyor, empati kurma duygusal paylaşım kodlarında yok ya da az var, takılma bence.
0 oy
(163,374 puan) tarafından
kendi hasta olunca yap cantasini yolla annesinin evine

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 992 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 478 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 248 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busranrkscu (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,829 cevap

331,130 kullanıcı

...