0 oy
402 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,571 puan) tarafından
Kizlar 2 gündür kizima uyku egitimi vermeye çalışıyorum üst kat komşular zaten sesleriyle yetiyorlar eşimde bu akşam almiş eline çekirdek çıt çıt odaya geliyo cocuk uyumaya çalışırken konuşuyor bay bay damla aldik evin içinde bağrınıyo az ônce uyuşturucu alsaydık daha iyidi çocugu artik m.al gibi yaparsın diyo gerçekten bi an önce büyüsün artik diyorum kızım 

7 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Bay bay damla ne kiz iki bebe büyüttüm yeni duydum
(2,571 puan) tarafından
Uykuya geçisini kolaylastiriyo canim
-Reklam-
0 oy
(1,026 puan) tarafından
O kocadan bende de var :)
(2,571 puan) tarafından
Ya anlamiyoda insani sinir ediyo
(1,026 puan) tarafından
Bende öyleyim tam çocuk uyuyacak bı baktın anırdı :))))
0 oy
tarafından
Bütün babalarmi böyle bendekide sevmez sevmez tam uyutacam  seveceği tutar çocuğun uykusunu kaçırır 
(2,571 puan) tarafından
Bazen diyorum vurayim kafasina tavayı :-D
tarafından
Ahahaha:))))
0 oy
(423 puan) tarafından
Ne zamn büyüdüğünü bile anlamassin canım stres yapma bebeğine odaklan o koca herkesin başında tam çocuk uyku ya dalacak bı çit ses çıkarsa gözleri fal tasi
(2,571 puan) tarafından
Canim valla ayagimda salliyodum ağırlasti iyice sallayamiyorum artik ama esime diyorum ses yapma dalsin yok oda anlamiyo
(423 puan) tarafından
Aynı kız hepsi aynı bu erkeklerin kendileri yaşamadığı için bilmez
0 oy
(222 puan) tarafından
O komşulardan da o kocadanda bende de var durdan sustan anlamaz. Akşamları her taraftan müzik sesi geliyo sanki bardayiz.. bu arada bebeğin kaç aylık damla ne zamandan itibaren kullaniliyorki bende almayı düşünüyorum 
(2,571 puan) tarafından
Canim kizim 9.5 aylik daha bugun aldik damlayi verdim bu aksam
0 oy
(441 puan) tarafından
Kızınız kaç aylık bilmiyorum ama biz yoruyoruz ilgilenirken sonra uyuması uzun olmuyor. Büyüdükçe daha çok enerjileri oluyor ve daha fazla uyanık kalmaya çalışıyorlar enerjilerini hem eğlenip hem sömürmek lazım biraz :) 
(2,571 puan) tarafından
9.5 aylik canim bende cok yoruyorum sarki acip oynatiyorum bile evin icinde
(441 puan) tarafından
Sizinki büyükmüş bizim kız 6 ay olmak üzere, gündüz enerjisini daha fazla atması gerekiyor heralde ya da bazı bebekler ne yazıkki uykusuz oluyor az uyku yetiyor hemen
0 oy
tarafından
Asla odaya giremez uyku vakti asla asla. Canım çikiyor zaten 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 702 göst.
12 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 692 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (18,382 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 604 göst.
0 oy
5 cevap 197 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,344 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,196 soru

24,027,690 cevap

328,515 kullanıcı