0 oy
1,062 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Hanımlar teyzem 20 yıllık evli 7 yıl kayinvalidesiyle oturdu sonra ev aldı çıktı 3 tane çocuğu var eniştem toma yapıyor hep doğuda çalışıyor neyse doğuda iş yeri açtı ortağı ile  beraber ortağı da geçen sene boşanmış neyse teyzem izmirde yaşıyor sürekli teyzeme baskı yapıyor doğuya gidelim diye teyzem gitmek istemiyor çocuklarının düzenini bozmak istemiyor zaten teyzeme saygı da duyduğu yok hep kısıtlar teyzemi neler neler daha neyse dünde aramış geliyorsan gel gelmiyorsan git boşanma dilekçesini ver ben burdan birini bulurum demiş ama bunu sürekli diyomus bugün beni aradı ağlayarak anlattı siz olsanız ne yapardınız bosarmiydiniz

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adamın işi doğudaymış napsın karısından ayrı mı yaşasın 
(191 puan) tarafından
Canım çok haklısin ama başka problemlerde var şimdi oraya gidersem beni temelli rezil ercek dio
-Reklam-
0 oy
tarafından
Teyzeniz yanlış yapıyor bence adamın işi orda aşı orda teyzeniz bence düzen için değil de kendi keyfi için gitmiyor gibi bahane yapmış sanki
(191 puan) tarafından
Hiç saygısı yok teyzeme açıkçası güvenmiyor bence ve sevgiside bitmiş mesela eniştem evdeyken biz teyzeme gidemiyoruz istemiyor laf yapıyor oda bu durumdan bıkmış bence cnm sürekli aşağılıyor ondan izin almadan bi yere gidemiyor
0 oy
(359 puan) tarafından
Ya iyi de teyzeniz de yanlış yapıyor. Sonuçta adamın işi orada . Adam ne kadar daha çocuklarından ve karısından ayrı kalsın? 
0 oy
(2,244 puan) tarafından
Oradan birini bulcaksa bulsun tabi teyzen de boşanır ama ayrı şehirlerde zor canım biz de ayrı şehirlerdeyiz eşimle ama ortak bir yerde buluşmak için o da ben de çabalıyoruz açıkçası birlikte olalıö diye. Eşi asker olan bir arkadaşım var eşi nereye o da oraya gidiyor çok mutlular zaten eşinin yanında olmak istemiyorsa zatem evlilikle ilgili baştan bir sorun var gibi
0 oy
tarafından
Valla teyzeninde saçmalk yani kocası nerdeyse kendini de ordq olmasi lazım değilmi ne alalaka aile olmak bu deilmidir 
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Cnm madem işi orda ben giderdim eşim nerede ben orada yani. Böyle olmaz adam da haklı ayrı gayrı olurmu
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Ekmek teknesi nerde ise oraya gidilir
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Tabiiki de giderdim 20 senelik eş üstelik  işide  oradaymış eşim nereye  ben  oraya  yani  keyfi  degil  mecburi  bir durum  bu bnce  gitsin  
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Dogdugun yer değil doydugun yer önemli bence gitmeli

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,500 göst.
30 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde mryela (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 851 göst.
31 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 926 göst.