Lohusa da herkes başka psikoloji de oluyor
Doğumunuz normal mi yoksa Sezeryan mı
Benim de aksine kaynanamlar kavga çıkarıyorlar gelmemek için yardım etmemek için
Ayy paylaşamama bende de var. İlk zamanlar eşime bile vermek istemiyordum kedi gibi çok sahiplenirim milleti tirmslarim falan şuan oğlum 7 aylık küçük belki ama birileri alsa götürse hiç umurunda olmam. Kaynatam sürekli benim oğlum benlen durur ben bunu gezmelere götüreyim vs diyip durur. Halbuki ek gifayi reddediyor ve sadece anne sütü alıyor. 2 saatte bir emer yani bu çocuk. İlla biryerlere götürme derdinde.... Bende birileri kucağına alıp bana da gülümsemesi ve öylece çekip gitmeleri bana çok koyuyor... Sadece aciktiginda uykusu geldiğinde ve altı pis olduğunda beni arar. Onun haricinde anne kimmis bilmez . Belkide güvenli bağ kurduğum için olabilir. Yani onu asla tek ve yalnız bırakmayacağıma ne olur olsun onu sevdiğimi falan hissettiriyorum herhalde. Instagram da güvenli bağlanma da çocuk anneden uzaklasinca aglamamasinin sebebi anne çocukla güven bağı kurdugunun işareti diyor ama sinir bozucu.... Seni anlıyorum. Aynı şeyleri yaşadım. Lohusa halimle eşimin akrabalarini bir bardak bile kaldirmadilaf o kadar yemek çay pasta yaptım..... Eşimin zoruyla o da. İlk defa geliyorlarmis bir daha gelmezlermis mis neyse annem çocuğa baktı da yaptım birşeyler yedi içti sıtti.r olup gittiler. Gorumcemler de aynıydı. Onalrda geldi hiç bir işe yardım etmedi. Herşeyi ben yaptım. 2 çocuk annesi olmasına rağmen yenidogan bebeğin kafasını tutmadan kaldiriyordu uyarmama rağmen sanki brn yokmusum gibi davrandı. 40+2 de doğum yapmama ragmen ki oğlum karnıma isemis. Pisliğini yiyip başka sonuçlar dogabilirdi. Suni sancı ile doğum yaptım diye ki o da suni sancı ile doğum yapmis çocuğu zorla dogurtmusum. Vaktine varmış daha... 2800 gram çok ufak. Ben 4 kiloya yakın doğurdum bu ne .... Gibi gibi bir sürü laf.... Ge.rizekali m.al
Destek olmayan niye yatıya geliyor onu anlamıyorum kaynanam da doğumdan 5 gün sonra geldi hep kendine hizmet ettirdi gorumceler desen zorla geldi hanımefendiler asla biseye elini sürmediler 3.5 aylik oldu kızım hep Bi kavga bizdedir bitmedi ama bizim kaynanam karıştırdı ortalığı boşanmaya kadar gittiğimiz oldu canım dikkat et ortalığı karışırmiyorlarsa sana zararları yoksa bırak gelsinler onlarda eşinin ailesi sonuçta
1,509,947 soru
24,637,572 cevap
365,588 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın