0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
Kızlar merhaba hemen olaya giricem benim bir görümcem var benimle yaşıt evli.. Ben evleneli 6 yıl oldu yıldızımız barışmadı halbuki abisi ile arasında problem vardı ben barıştırdım zamanında.. Arkamdan konuştu diğer eltim yengesi ile fotolar paylaştı biricik yengem dostum diye beni hep dışlandı sildi engelledi tekrar kendi barıştı yengesi aile apartmanında annesi ile altlı üstlü yedikleri içtikleri bir gider benim eşim orda oturmak istemeyip ev aldı.. Eşimin ailesi çok değişik iki yüzlü ve ne yapacakları belli olmayan türde abisi hele sanki eşim ile üvey kardeş çok farklı karakter eşim hakkında bir kötü cümle duymadım bu zmana kadar herkes taktir eder ama kaynımın adını duyunca bir adım öte kaçarlar haksızlık çok yapar kaynım her şey onun gibi tek o gibi her neyse... İşte bu görümce kişisi benimle çay pat konuluyor mesafeli bende ona yüz vermiyorum işi düşünce yazar bana neyse geçen yine yazdı baktım benimle güzel mesajlaşıyor gördüğümde işte samimi davranıyor bir gün sonra demez mi çalışıcam çocuğuma bakar mısın yani çıkarı olduğu için  benimle öyle konuşmuş bende tabiki bakamam o sorumluluğu alamam dedim.. Benimde evladım var sonuçta olmasa bile onun iki yüzlülüğüne karşı asla bakmam zaten birde yengesi diyor ki bana bana çok yalvardı ben bakanm 4 çocuğum var yani ona demiş en son bana işi düştü menfaatçinin. Neyse sonra yine eski haline döndü mesafeli yine sürekli yegesinde zaten bende uzak davranıyorum sizce iyi yapmışmıyım kızlar bundan sonra nasıl davranmalıyım siz olsanız ne yapardınız 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence çookk güzel yapmışsın oh canıma deysin bakma kız mesafenide koru yüz verme 
(228 puan) tarafından
Mesafeliyim öyle insana asla iyilik yapmak gelmedi içimden
tarafından
Gelmesin zaten pis menfaatçi hiçte sevmem menfaatini düşünen insanları
(228 puan) tarafından
Aynen bnde
-Reklam-
0 oy
(23,403 puan) tarafından
Dünya menfaat dünyası olmuş hayret ediyorum çıkarı için tükürdüğünü yalayanlara boşver mesafeni koru
(228 puan) tarafından
Öyle cnm çıkarı için canım cicim demeye başladı direkt net şekilde verdim cevabı
(23,403 puan) tarafından
İyi yapmışsın karaktersizmi ne
(228 puan) tarafından
Böyle yaptığına göre evet
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Mesafeli davran yazınca hemen cevap verme canım sende. Çıkarcı insanları hiç sevmem hayatımda da tutmam 
(228 puan) tarafından
Aşırı çıkarcı birisi
0 oy
(849 puan) tarafından
Çok güzel yapmışsınız, öyle insanlardan sessizce uzaklaşırım..
(228 puan) tarafından
Öyle yapıyorum işi düşünce canım cicim ben ismi ile hitap ediyorum
(849 puan) tarafından
Çok iyi yapıyorsunuz..
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Çok güzel yapmışsın bundan sonra hiç konuşma bile ararsada işinmi düştü diye tersleyiver  Benim görümcem gibi ameliyat oldu koştum ev taşıdı koştum doğum yaptı koştum çocuğuna baktım ama kimse benim yanımdan işim varken geçmedi hamileydim bir gün bile gelmedi bebeğimi doğuma günler kala kaybettim hastaneden çıktım evdeydi küçük bebeği vardı alıp gelmiş dengesiz düşüncesiz sonra kendi kendine küstü çok iyi oldu eşimide işi düşünce arıyo pislik
(228 puan) tarafından
Sinir oluyorum böyle insanlara sanki biz çok meraklıyız işleri düşsese bizle samimi olsalar diye
(1,069 puan) tarafından
Ay benim kafam 1 buçuk yıldır o kadar rahatki sorma keşke diyorum zamanında ben küsseydim insanlar hem suçlu hem güçlü şimdi hamileyim yaza doğumum var Allah nasip ederse ne yüzle gelecek çok merak ediyorum
(228 puan) tarafından
Hiç yüz verme vuran hayatında olsa ne öyle insan olmasa ne
(1,069 puan) tarafından
Aynen öyle  asalak gibi insanın sırtında
0 oy
tarafından
Cok iyi yaptin menfaatci anlasın yag cekmekle olmuyor
(228 puan) tarafından
Aynen kabul edicem sandı herhal

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,454 göst.