Kızlar merhaba hemen olaya giricem benim bir görümcem var benimle yaşıt evli.. Ben evleneli 6 yıl oldu yıldızımız barışmadı halbuki abisi ile arasında problem vardı ben barıştırdım zamanında.. Arkamdan konuştu diğer eltim yengesi ile fotolar paylaştı biricik yengem dostum diye beni hep dışlandı sildi engelledi tekrar kendi barıştı yengesi aile apartmanında annesi ile altlı üstlü yedikleri içtikleri bir gider benim eşim orda oturmak istemeyip ev aldı.. Eşimin ailesi çok değişik iki yüzlü ve ne yapacakları belli olmayan türde abisi hele sanki eşim ile üvey kardeş çok farklı karakter eşim hakkında bir kötü cümle duymadım bu zmana kadar herkes taktir eder ama kaynımın adını duyunca bir adım öte kaçarlar haksızlık çok yapar kaynım her şey onun gibi tek o gibi her neyse... İşte bu görümce kişisi benimle çay pat konuluyor mesafeli bende ona yüz vermiyorum işi düşünce yazar bana neyse geçen yine yazdı baktım benimle güzel mesajlaşıyor gördüğümde işte samimi davranıyor bir gün sonra demez mi çalışıcam çocuğuma bakar mısın yani çıkarı olduğu için benimle öyle konuşmuş bende tabiki bakamam o sorumluluğu alamam dedim.. Benimde evladım var sonuçta olmasa bile onun iki yüzlülüğüne karşı asla bakmam zaten birde yengesi diyor ki bana bana çok yalvardı ben bakanm 4 çocuğum var yani ona demiş en son bana işi düştü menfaatçinin. Neyse sonra yine eski haline döndü mesafeli yine sürekli yegesinde zaten bende uzak davranıyorum sizce iyi yapmışmıyım kızlar bundan sonra nasıl davranmalıyım siz olsanız ne yapardınız