0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (731 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Miraç gecesi idi eşim yatsı namazı için camiye geçmişti
Bende 1 yaşındaki oğlumla mutfaktaydım eline kabuğu soyulmuş yarım elma vermiştim ( 7 aylıkken elma havuç ekmek gibi şeyler elinde yiyordu dişlerinede iyi geliyor )
Mutfakta ayaklarımın dibinde oturmuş elmasını yiyordu bende o ara çaydanlığı yıkıyordum ki küt diye bir ses geldi
baktım tezgahın dolabının kapağını açmış kafasını kapıya çarpmış
kafasını çarpıncada (kemirdiği elma parçalarını ağzında biriktirmiş) elma parçaları boğazına kaçmış
Ben ilk başta anlayamadım kafasını ovalıyorum baktım ağzında elma parçaları düşüyor hemen sırtına vurdum hafif bikaç kez ama çok kaçmış olacakki ağzı köpürmeye başladı dudaklarıda morarmaya
Bir an dünya durdu sanki elin ayağıma dolaştı parmağımı ağzına soktum bişey yok
Allah'ım
O anki duygularımı anlatamam
Sonra yine sırtına vurdum biraz daha çıktı nefes almaya başladı
Eşimde gelmek üzereydi
Eşimi telefonla arayacakken kapı zili çaldı açtım
diyorki 5 dakikadır kapıya vuruyorum duymuyonmu
Hiç bişey duymamıştım yaşadığım şoktan dolayı
sonra durumu anlayınca çocuğu aldı
Oğlum ara ara öksürmeye başladı banyoya götürdük yıkamaya sakinleşsin diye( banyo yapmayı çok sever) babası suyu dökerken  öksürmeye başladı yine
ve genzine kaçan son parça da çıktı
O an oğlum öyle bi rahatlamış olacakki güldü hafiften
Sonra eşime dedimki sen bugün sadaka vermişmiydin
dediki bu akşam camiye girerken sadaka kutusuna koymuştum
Allah onu bize bağışladı
Allah evlatlarımızı kazalardan belalardan bütün kötülüklerden korusun Aminn <!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_bodytext_220302_131504_525.sdocx -->

image

6 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Allah korumuş valla dikkat etmek lazım sadece küçük çocuk değil büyük insanı bile götürüyo bu işler. 
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Gerçekten sadaka belaları def eder ben cok inanırım buna yani sadece maddi değil manevi sadaka bile insanı mucizeye götürür Rabbim size bağışlasın bidaha yaşatmasın inşallah 
0 oy
(792 puan) tarafından
Off işte bundan çok korkuyorum ya 8 aylık oğlum babası bazen eline bişeyler verir gidip alırım hemen elinden hiç alışamıcam galiba :(( Çok geçmiş olsun gerçekten
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Ben 6 aylıktan itibaren herşeyi eline verdim. Ama başa gelecek olan geliyor. Allah korusun dediğin gibi sadaka vermek gerekiyor.
0 oy
(362 puan) tarafından
Allah korumuş evladinizi.

Ben bogazinda kalir korkusuyla disleri ciktigindan belli bisey veremiyorum eline malesef
0 oy
tarafından

Allah size bağışlamis çok gecmis olsn :'( 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 446 göst.
+1 oy
5 cevap 184 göst.
23 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Yrn33 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 247 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu