Miraç gecesi idi eşim yatsı namazı için camiye geçmişti Bende 1 yaşındaki oğlumla mutfaktaydım eline kabuğu soyulmuş yarım elma vermiştim ( 7 aylıkken elma havuç ekmek gibi şeyler elinde yiyordu dişlerinede iyi geliyor ) Mutfakta ayaklarımın dibinde oturmuş elmasını yiyordu bende o ara çaydanlığı yıkıyordum ki küt diye bir ses geldi baktım tezgahın dolabının kapağını açmış kafasını kapıya çarpmış kafasını çarpıncada (kemirdiği elma parçalarını ağzında biriktirmiş) elma parçaları boğazına kaçmış Ben ilk başta anlayamadım kafasını ovalıyorum baktım ağzında elma parçaları düşüyor hemen sırtına vurdum hafif bikaç kez ama çok kaçmış olacakki ağzı köpürmeye başladı dudaklarıda morarmaya Bir an dünya durdu sanki elin ayağıma dolaştı parmağımı ağzına soktum bişey yok Allah'ım O anki duygularımı anlatamam Sonra yine sırtına vurdum biraz daha çıktı nefes almaya başladı Eşimde gelmek üzereydi Eşimi telefonla arayacakken kapı zili çaldı açtım diyorki 5 dakikadır kapıya vuruyorum duymuyonmu Hiç bişey duymamıştım yaşadığım şoktan dolayı sonra durumu anlayınca çocuğu aldı Oğlum ara ara öksürmeye başladı banyoya götürdük yıkamaya sakinleşsin diye( banyo yapmayı çok sever) babası suyu dökerken öksürmeye başladı yine ve genzine kaçan son parça da çıktı O an oğlum öyle bi rahatlamış olacakki güldü hafiften Sonra eşime dedimki sen bugün sadaka vermişmiydin dediki bu akşam camiye girerken sadaka kutusuna koymuştum Allah onu bize bağışladı Allah evlatlarımızı kazalardan belalardan bütün kötülüklerden korusun Aminn <!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_bodytext_220302_131504_525.sdocx -->
Allah size bağışlamis çok gecmis olsn
1,473,396 soru
24,124,202 cevap
333,641 kullanıcı