0 oy
197 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Uyuyordu aniden öksürük tuttu ama o kadar kötü ki 2kere kustu. Şu verdim geçmedi. Hemen pekmezli süt yaptım. Onu içti uyudu geri. Bu öksürüğe ne iyi gelir kızlar. Öksürüğü nasıl keseceğim. Oksurmekten boğazı mahfoldu

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sarımsaklı yağ 
tarafından
Onu bekletmeden hemen sürsem ise yarar mi
-Reklam-
0 oy
(273 puan) tarafından
Böyle bise varsa hemen doktora götür bir de ne kadarlık bebeğin pekmez verdiğine göre büyüktür demek ki. Öksürük daha farklı şeylere sebep olabilir doktoragidin
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Bal iyi gelir bir de eğik yatır. Bize doktor soğuk algınlığı vermişti o hemen geçirmişti sağlık ocağına göster istersen
tarafından
Cnm geçen hafta hasta oldu gene oksuruyordu doktor antibiyotik verdi. Baya iyi olmuştu. Daha antibiyotiği bitmeden dün ateşlendi yine hasta oldu. Hergun veriyorum ilacını. Ne yapacağımı sasirdim
(4,034 puan) tarafından
Soğuk algınlığı dene bence antibiyotik ten iyidir. Ortalıkta bı hastalık var geçip geçip tekrar başlıyor usutmelere dikkat et usuttugu anda başlıyor oksuruk
tarafından
Sağol cnm soğuk algınlığı srubuna baslayim
(4,034 puan) tarafından
Doktor verdiyse kullan bence çünkü yaşlara göre en iyisini onlar biliyor. İburamin var bir de iburamin zero var mesela. İkisi de soğuk algınlığı ama biri daha az etkili biri çok etkili çocuğun durumuna göre doktor karar veriyor. Çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Benimki balgamlı öksürüyodu kusuyodu anribiyotik bide bitkisel şurupla geçti gripti
tarafından
Cnm geçen hafta hasta oldu gene oksuruyordu doktor antibiyotik verdi. Baya iyi olmuştu. Daha antibiyotiği bitmeden dün ateşlendi yine hasta oldu. Hergun veriyorum ilacını. Ne yapacağımı sasirdim
tarafından
Bide nane limon ıhlamur meyve bol bol takviye ver bağışıklığı zayıf olabilir bide bitkisel şurup ve soğuk algınlığıda kullandık. Bitkisel şurubu 6 yaşın altına vermiyomuş ama çok öksüyor diye verdi doktor 50 tl mi neydi fiyatı
tarafından
Bitkisel şurubun adı neydi cnm
tarafından
Fitospan ama kesinlikle doktora sor önce
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Balgam vardır canım ben ne çektim çok kustu antibiyotksiz geçmedi korona olmuştuk en kötü bebeğe oluyo atamıyo balgamı dk yatır hep su içir gidip gelip yarın.
tarafından
(1,784 puan) tarafından
Benimkide şimdi tekrarladı ağlıyo
tarafından
İyileşip yeniden hasta oluyorlar. Bu sene niye böyle oldu ya hep hastalar
(1,784 puan) tarafından
Korona hasar veriyor neresi hassassa oraya canım.Dua edelim birbirimizin bebişlerine :)Rabbim acil şifa versin onlara bizede sabır güç versin inşallah
tarafından
Amin ins
0 oy
(88 puan) tarafından
Bebegine tereyağlı pekmez ver  canım çok iyi gekir tabi ayı uyuyorsa.  Birde uyuduğu odaya petegin üzerine bir bardak su koy . Oda çok kuru oluncada öksürür benimki hasta olmadığı halde gece çok kötü öksürüp uykudan uyanıyor kusacak gibi oluyor petegin üzerine su koydugumdan beri öksürüğü kesildi . Su odanin havasini değişitiriyor nem yapıyor o kuruluk gidiyor
tarafından
Sağol cnm hemen koyacagim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 207 göst.
0 oy
12 cevap 221 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nazsultan (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
13 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy