0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
Bu uygulamayı tesadüfen görmüştüm sohbet bölümünüde geç fark ettim.1 yıldır hep çok istedim ama.olmadi olmuyor çocuğumuz. Belkide kimilerine göre 1 yıl çok kısa bi süre ama öyle değil sadece yaşayan biliyor.buraya her yazdığımda destekleyici yorumlariniz iyi dilek dualarınız oldu hepinize çok çok teşekkür ederim.sanki herkes birbirini tanıyor gibi bi atmosfer var aile arkadaş gibi...aslında kendimle ilgili yazacağım çok şey var ama kendimi.cok yorgun çok bitkin hissediyorum.saglik yönünden hiç yüzüm gülmedi .gulmucrkte biliyorum.Allah kimseyi hastalıkla sınamasın. Hesabı nasıl silecegimi bilmiyorum o yuzden komple uygulamayı silicem.hepiniz kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun ❤

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Sağlık yönünden yüzüm gülmedi zaten gulmucekte biliyorum ..

Diyosun sen umudunu çoktan kaybetmişsin böyle savasilmaz hiç biseyle hele hastalıkla hiç savasilmaz kendine ve hayata inan umutla bak ..
-Reklam-
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda tekrar gelir ve iyi haberler verirsin Allah sabır versin 
0 oy
tarafından
Sabır canm sabır bişeyi çok istersen olmuyo takmamaya çalış Allah büyüktür vardır Bi zamanı 
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Gule gule canim inşallak kisa surede hayirli haberle donersin
0 oy
(5,437 puan) tarafından
En kısa zamanda hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah meleği.. ALLAH yardmcn olsun. 
0 oy
(843 puan) tarafından
İnşallah bebeğinle birlikte geri dönersin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 497 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
0 oy
0 cevap 98 göst.
0 oy