0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar 20 haftalık hamileyim. Bugüne kadar hiçbir idrar kan testi vermedim meğer sağlık ocağında kaydım yokmuş. Cuma günü hepsini halledicem ama doktorum da zaten  istemedi hiç benden tahlil. Bebeğim için geç kalmış oldugum konular yok dimi :( ilk bebeğim tecrübesizlikten sağlık ocağı olayını anca aşı vakti gelince fark ettm

8 Cevaplar

0 oy
(1,757 puan) tarafından
Normal kadın doğuma gidiyorsan sıkıntı olmaz canım 
(2 puan) tarafından
Elbette gidiyorum üç haftaya bir kontrole :)
-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından
Hastanede kan idrar veriyorsanız sıkıntı yok canım
(2 puan) tarafından
Sadece ikili tarama da verdim kan. İdrar hiç istemedi
(77 puan) tarafından
Siz ginede ayda bir sefer idrar kan verin istemese bile kan idrar vermek istiyorum diyin. Ben hastanede verdiğim için sağlık ocağına hiç gitmedim asi dışında
(2 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim :)
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Saflık ocagı nda sana tetanoz asısı yaparlar ve folık asır ucretsız
(2 puan) tarafından
Evet cuma günü halledicem kayıt işini. Aşı olucam. Aşı için geç kalmadım ama bugüne kadar idrar testi yapmadım çok ciddi Bi durumumu bu :( doktor istemedi sadece iki defa enfeksiyon ilacı verdi geçti de
(9,232 puan) tarafından
Yok sıkıntı olsa doktorun Derdı sanan ben tahlıllerı saflık ocagında yaptırır dım.ozelde malum ücretli
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Hamilelik baslangicinda folik asit kullandin mi
(2 puan) tarafından
Evet kullandım:)
(5,268 puan) tarafından
Tamm kuzu sorun yok bnada hep bakmazdi iki ayda bir birde sikayetim olmadikca bakmazdi
0 oy
(251 puan) tarafından
Canim ben de hamileyken sağlık ocağına gitmedim.  Doğumdan sonra arayıp cagirmisilardi bebek için. Simdi hamileyim yine gitmedim. Zaten kontrole gidiyoruz ne gerek var ki? Eğer kan idrar testi istenmiyorsa doktorunu değiştir derim. Ben seker yüklemesi için kan vermişken 4 tüp arkadaştan 2 tüp aldilar meğer doktor hepsine bakılsın demis. Doktorun ilgiliyse her şeye bakıyor zaten 
(2 puan) tarafından
Acaba hiç şikayetim olmadığı için mi istemedi
(251 puan) tarafından
Muhakkak ister sonuçta ona göre vitamin kullanacaksın belki ilk 3 ayın dolmasını bekliyordur bilemedim.ki
0 oy
(409 puan) tarafından
Ne sağlık ocağı ne doktorum idrar testi istedi, kan tiroit için üç hafta bi kan veriyorum 
0 oy
tarafından
Saglik ocagina gitmene gerek yok zaten sadece tetanoz asisi yaptirmaya gidersin ama doktorunun kan idrar almamasi tuhaf. Bakmasi lazim seker yuklemesi yapması lazimdi 20. Haftada.  Kan degerlerijne bakıp ona gore vitamin baslamis olmasi lazim. Demir magnezyum felan. Doktorunu degistir bence. Benimde sikayetim olmazdi ama hep idrarimda enfeksiyon cikti mesela ilac kullandim. Bilemezsin yani. 
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Hemen ilk tetanoz aşını yaptırman lazım

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 1,064 göst.
15 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Gbpgbp (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 526 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (951 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 909 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde DeryaDenizz (1,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 527 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,700 soru

24,019,962 cevap

328,181 kullanıcı

...