0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
 Kızlar 20 haftalık hamileyim. Bugüne kadar hiçbir idrar kan testi vermedim meğer sağlık ocağında kaydım yokmuş. Cuma günü hepsini halledicem ama doktorum da zaten  istemedi hiç benden tahlil. Bebeğim için geç kalmış oldugum konular yok dimi :( ilk bebeğim tecrübesizlikten sağlık ocağı olayını anca aşı vakti gelince fark ettm

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çevrende biri yok muydu kuzum akıl vercek düzenli kontrole gitmen lazımdı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sağlığın yerindeyse hiç bir sorun olmaz ne olucak
(2 puan) tarafından
Şükür ne bir halsizlik ne Bi iştahsızlık var
0 oy
tarafından
Kan idrar istiyorlar aslında tedbir amaçlı. 

Kaydını actirsana kız kanla idrarda ver gitmisken 
(2 puan) tarafından
Cuma açtırıcam. zaten kontrolüm de o zmn. Sadece sıkıntım önemli şeyler atlamadm demi bebeğim için.
0 oy
(17,141 puan) tarafından
Doktorun seni neden uyarmadiki. Yani hatirladigim kadariyla ikili ve üclü testin zamani gecmis. Detayli ultrasona gitme vakti gelmis. 
(2 puan) tarafından
İkili yaptım bak onda kan verdim evet
(17,141 puan) tarafından
Tetanoz asisi yapildi mi Sana?
0 oy
(815 puan) tarafından
İkili tarama testi şeker yüklemesi  birde ayrıntılı ultrason oluyor canım  ikiliyr geç kaldın diğerlerinin haftasını unuttum internetten bir bak
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Hamilelik testini nerde yaptırdınız sağlık ocağının sistemine düşüyor onlar sizi arıyordu neden aramadilar ki
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Hamilelikte geç kalmaman gereken tek şey moralini modunu her zaman iyi tutmandir canm çok geç kalmış sayılmazsın yaptırırsın gereken tüm tahlilleride sağlıkla kucağına kavuştursun rabbim inşallah
0 oy
(849 puan) tarafından
Sizin sadece sağlık ocağındaki işlemleriniz yapılmadı değil mi?yoksa kadın doğum uzmanı takip ediyor?ikili tarama testi yapılmıştır, 24. haftaya kadar detaylı ultrason yapılması gerekiyor..sağlık ocağında birşey kaçırmadınız, onlar da kan idrar tahlili alıyorlar ve kontrol ediyorlar..ben de 23. haftadayım, bu hafta gittim hem tahlil verdim hem de tetanoz aşısı vuruldum sağlık ocağında.. 
(2 puan) tarafından
Yok yok ikili tarama da yapıldı iki üç haftaya bir doktora da gidiyorum. Sadece sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yaptırmamış olmak canımı sıktı biraz. Doktor hep soruyor sorunun varmı diye Bi baş dönmesi halsizlik vs olmadığı için belkide tahlile gerek duymadı demi
(849 puan) tarafından
Yok hiç sıkılmasın benden de sağlık ocağı kaç ay üzerine tahlil aldı zaten..kadın doğum doktorum benden hiç tahlil istemedi, sadece ikili taramada için aldılar işte..içiniz rahat olsun..

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 1,103 göst.
15 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Gbpgbp (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 552 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (958 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 970 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde DeryaDenizz (1,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 548 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,171 soru

24,082,778 cevap

331,295 kullanıcı

...