0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
Kizlar sizce spiral mı 3 aylık iğne mı daha iyi ve iğne için hastaneye gitsem hemen vururlar mı iğneyi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İğne kilo aldiriyo cnm yumurtalıkların dengesi i bozuyo
(454 puan) tarafından
Yaa kız zayıfım hemen yaptircam iğne hahaha 50 kiloyum hshahaha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bekleyeyim şurada 
(454 puan) tarafından
Bekle aşkım
0 oy
(28,663 puan) tarafından
3 aylık iğne kilo yapıyo diye duymuştum bence spiral bende 40 m çıksın taktırcam
(454 puan) tarafından
Hemen iğne yaptircm çok zayıfım hahaha
(454 puan) tarafından
Peki smdi sira alsam gitsem hemen iğne vururlar mi
(28,663 puan) tarafından
Hastaneyi ara kuzum bilmemki
0 oy
tarafından
Ben bir aylık vuruluyorum Çünkü bulunduğum ilçede 3 aylık kalmamış Eczacılar artık gelmiyor onlar diyor bayağı hormon falan bozuyor mu şikayetler artmış O yüzden dolayı bulunmuyor diyor bir de Erzurum'a bakacağım şehir merkezine iğneler kilo aldırıyor falan dediler de aksine bende hiç aldırmadı tam tersi Ayda iki kere adet görmeye başladı ve bu beni daha çok zayıflatıyor
(454 puan) tarafından
Bazılarına yaramıyor demekki cnim korunma
 Yöntemi degis
tarafından
Spiral de kullandım canım en az 15 gün adet görüyordum her ay en az 15 gün artık bıkmıştım ve çok yoğun şekilde görüyordum Sonra da kaydı Bir buçuk sene kullandım sonra kaydı Bir daha da kullanmadım ama bir daha gider takılırım gibime geliyor Çünkü yine de aynı adet çoğalttı ve her ay 70 lira veriyorum 1 aylık yine ye
Geri çekilme pezeratif bununla da çocuğuma hamile kalmıştım ondan da korkuyorum
(454 puan) tarafından
Süreç nasıl oluyor canım ignede sen eczaneden alıp sağlık ocağında mı vurduruyosun yoksa sıra alıp hastaneye gidip orda iğneyi kendileri mı vuruyor sen iğne almadan hiç blmiyorum anlatır mısın
tarafından
Canım iğneyi Eczaneden alıyorsun Hangisini istersen hangisini bulursan sağlık ocağına gidiyorsun Biz adetin 5. Günü vuruyoruz dediler ben de Adetim bitti dedim onlar da �ğne vurdular ve ilk 10 gün prezervatifle korunma lazım değil prezervatif verdiler adet dönemlerinde gelmen lazım demişlerdi 2 gün sonra yine gideceğim çünkü ay tamamlanıyor öyle Yani direkt sağlık ocağına gidiyorsun vuruyorlar
(454 puan) tarafından
Saol askim
0 oy
tarafından
İğneden uzak dur derim ben yaptım hormonlarım alt üst oldu 
0 oy
(7,930 puan) tarafından

Canım hastanede iğneyi yapmak için doktordan reçetelendirmeni istiyorlar.Sağlık ocağında yaptırabilirsin.Hatta ellerinde varsa eczaneden bile almana gerek yok.%99koruyor ben 1yıl kullandım .Adet kesme veya arttırma gibi yan etkileri varmış ben yaşamadım.1yıl sonra emzirmeyi bırakınca aylık iğneye geçtim o adetimi kesti bıraktım.Şimdi yumurtlama takvimine göre korunuyorum zaten oğlandan fırsat bulamıyoruz:D

(454 puan) tarafından
Saol aşkım

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 455 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (10,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 456 göst.
10 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 518 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 437 göst.
15 Aralık 2025 Moda kategorisinde Ahsen.1 (237 puan) tarafından soruldu