0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (633 puan) tarafından
İlk once azaltarak denedim olmadi kafasini duvarlara falan vurmaya basladi hic geleneksel yontem denemem diyen ben daha sonra aci biber surdum ben bile o aciyi yiyemiyorum acili acili emdi yinede salca surdum hic tiksinmedi baska ne yapabilrim bilmiyorum konusuyorum da olmuyor oneriniz varvmi ?

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Artık memeyı kes at ordan yanı baska yapacak bişi kalmamış :D

(633 puan) tarafından
Aciyla birakir diyordum ilk sefer aci dedi bi istemedi ama daha sonra emdi hatta karabiberin ustune arnavut biberi surmustum banamisim demedi cocuk :)
tarafından
sevıyo demek kı ayırma sevenleri :D
(633 puan) tarafından
Cok seviyor hem de o yuzden 31 aylik olucaz hala birakamadik :(
-Reklam-
0 oy
(4,875 puan) tarafından

Ben nane sürmüştüm kızım naneyi hiç sevmez :woot:

(633 puan) tarafından
Nane sursem kesin emer naneyi seviyor :(
(4,875 puan) tarafından
Canım dene yinede göğüs ucunu yıka naneyi sür .
Nanenin keskin tadı var .
Ağzına gelirse çıkarır tekrar
0 oy
tarafından
Sabır taşı dene birde olmadı eczaneden ilaç al süt kesilince emmez 
(633 puan) tarafından
Sabir tasini nerden bulabilirim
tarafından
Aktardan canım
0 oy
(163,379 puan) tarafından
kac aylik sut kesici hap vsrmis ondan alip icsen belki sut gelmeyince birakir
(633 puan) tarafından
31 aylik olacak artik kesmem lazim ama ne dnesem olmuyor bide onu deneyeyim
(163,379 puan) tarafından
ooo bayagi buyukmus
(633 puan) tarafından
Evet doktorumuzda artik kesmelisin dedi o yuzden aci falan surdum kesin biraksin diye ama aciyla yine emiyor
0 oy
(815 puan) tarafından
Kaç yaşında ki canım uzmanlar konuşarak anlatın diyor ama yapmadan anlamayan çocuğa nasıl sana artık meme yok denir yada onu nasıl anlar hiç bilmiyorum sevmediği birşey yok mu canım onu sür biyerde okumuştum kadın bal sürmüş memesine üzerine de kuruçay dökmüş bunlar böcek artık annenin memesinde böcek var içilmez süt demiş çocuk tiksinmiş :) 
(633 puan) tarafından
31 aylık olacak konusarak cogu kez denedim ama olmuyor krizlere giriyor. Oglumun tiksindigi bir sey yok yapsam kesin yine emer
(815 puan) tarafından
Valla bizimki 13 aylık bende bıraktırmak istiyorum ama nasılını düşünüyorum hep
0 oy
(285 puan) tarafından
Canım bn yara bandı yapıştırdım 1 haftada unuttu şimdi açıyor eeeehhh diyor kapıyor daha 15 aylik hamile olduğum için ayırdı bant azına gelince tiksindi dene bnce
(815 puan) tarafından
Peki geceleri neyaptın nasıl uykuya daldı uyandığında meme dediğinde ne yaptın bizimki gece hep aranıyor dayanamıyorum hiç
(285 puan) tarafından
Vlla cnm geceleri arada hale uyanıyor ilk bir hafta çok uyandı çıkarmadım bandı azına aldı emmedi uyudu belini saçını falan okşadım aksm yatmadan yemek veya süt içirdim şuan yine uyanıyor ama öyle deli gibi aglamiyor
(285 puan) tarafından
Her istedinde açtım memeyi bant olduğu için kapadı kendi
0 oy
tarafından
sabır taşı al acı biber falanda sürme günah midesini yakar çocuğun 
(633 puan) tarafından
Son care olarak denemistim ama o da fayda etmedi zaten
0 oy
tarafından
Ben sirke.surmustum cnm..eğer herye rağmen emerse yine bu sekilde kesemicen belli..direk vermiceksin .aglasada yirtinsada.iradeli olman gerek
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Günah ya acı sürmek nedir yazık yavruya, en güvenli sıgınagından en değerli şeyinden böyle tiksindirip acı çektirerek mi bıraktırcaksın. Oğlum 22 aylık nasıl meme bağımlısı oldugunu bi Allah bi ben bide kocam görüyo saat başı ayaktayım her gece 22 aydır 3 saat kesintisiz uyumadım bikaç gündür 3-4 saat uyumaya başladı işte asla ama asla böyle şeyler yapmam yazık yavruma. Elbet bırakacak elbet anlayacak. Gerekirse açmıcan yok dicen süt bitmiş dicen dikkatini dağıtcan ağlayıp sızlanıcak ama anlıcak, biber olayı için çocuga çok üzüldüm şuan. Senin kararın senin çocugun tabiki herkesin tarzı bir değil... 
(633 puan) tarafından
Ben de bayila bayila vermedim 2 yasindan beri doktor israrla birakmami soyluyor ve ben 2 yasindan beri ugrasiyorum azaltarak denedim defalarca ama vok buyuk tepkiler verdi bu aglamak susmamak degil kafasini duvarlara vurdu siddet egilimi basladi ben ara verip tekrar tekrar denedim bende bayilmiyorum yani aci surmeye ama zaten o bile ise yaramadi
0 oy
tarafından
Sirke sür canm
0 oy
(2,898 puan) tarafından
Göğüs ucuna pamuk yapıştır☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Bgm.bky (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.