0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 16 aylık iştah açıcı almak istiyorum bir de rotavirüs aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz biz yaptırmadık

2 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Önemli bir aşı elbette keşke yaptrsaydın. İştah için soğuk sıkım karadut özü ve keçiboynuzu özü 
tarafından
Selinim rota virüs aşısı 1.5 yaşına kadar koruyucu özelliği olduğunu biliyomusun bnde yeni öğrendim bi hemşireden 1.5 yaşından sonra rotavirüs olma olasıkları varmış çocuklarımızın allah korusun
(25,181 puan) tarafından
Canım ileri yaşta da olabilir rota virüsü ama ağır geçirmez. 1 bucuk yaştan öncede olabilir ama hafif atlatır. Benim 5 yaş aşısız öğrencilerim olurdu kış mevsiminde özellikle hep hastanede yatarlardı. Aşılılar ayakta geçirirdi şurup içerek. Geçenler de de 23 yaşında bir arkadaşım rota virüsü oldu mesela belli bir yaşı yok yani
tarafından
Kuzu doğrudur ztn seni bozmak için değil hemşireden öğrendiğim bilgiyi seninle paylaşmak için söyledm .
tarafından
Bu arada derin 13 aylık bnde yaptırmıştm rota aşısını şimdi menenjiti yaptırcam
(25,181 puan) tarafından
Yok yok canım estağfurullah ne bozması hiç öyle anlamadım sadece bende söylemek istedim :) ❤️ bize de 2 doktor 2 yaşında menenjit önerdi 22 aylık oldu şimdi bakalım bi kontrole gidince yine konuşcam
tarafından
Bnde menenjiti 2 yaş die duydm ancak bizim ailede menenjit olan olduğu için doktorumuz 1 yaşını doldursn yaptır dedi bnde önümüzdeki ay yaptırcam inş 1 yaş aşısı ile çakışmaması lazmmış . Bide kuzum n ile başlayan bi menenjit aşısı varmış diğer piyasadakine före pahalıymış ama en iyisi oymuş bilgin olsn
(25,181 puan) tarafından
Nimerix miş oda ama 2 yaşta oluyo mu hiç bakmadım
tarafından
Evt kuzu nimerix bnde var hangisi hangi aylarda vuruluyo die ekleyimde bak
(25,181 puan) tarafından
Eklesene canım bakayım bi. Şimdi Google dan baktım da 2-11 yaş arası çocuklarda tek doz nimerix yapılıyormuş yazıyo
tarafından
Ekledm resim aşsğıda cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Selincim senin için

image

image

tarafından
1 yaşından sonra tek dozmuş canm
(25,181 puan) tarafından
Allah Allah bilmiyorum ki 2 yaş dediler bize internette de öyle diyo
tarafından
Dur bakalım gidelimde ben snaa yazarm özelden gene aşkm
(25,181 puan) tarafından
Tmm canım çok sağol 2 yaştan sonra kaç doz ve hangisi diye de sorar mısın
tarafından
Sorarm canm

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 108 göst.
26 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
19 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 474 göst.
29 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyasever (3,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 320 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,576 soru

24,185,540 cevap

336,597 kullanıcı

...