+1 oy
136 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (9,072 puan) tarafından

ay boyle post acacagima inanamadim kiliyu sevmiyorum ya cocuklarimin da kilolu buyumesini istemem hic:)) ama  kizlar benim oglan hic yemio bu ara makarna bile yemez oldu boyle istah acan takviye vitamin tarzi birsey onerirmisiniz. haxiranda 3 yaş olacak.

4 Cevaplar

0 oy
(2,939 puan) tarafından

Bende bekliyim ben verdikçe yer kilosalda sorun yok ama merak ettim varmıdır bi iksir😀

(9,072 puan) tarafından

kilosuda normalde benim derdim yememesi vunku yemeyince zirt birt aciktim dio . hazirliom iki lokma ye birak on dk sonra aciktim baska bise hazirliom iki lokme ye birak. haliyle karni doymuo . uyumuo derdim uykusu aslinda. karni ac kalinca ögun olarak yemeyince yedigide fayda etmio doymayinca da uyumuyor:)

-Reklam-
0 oy
(9,133 puan) tarafından

Ocean Multi vitamin portakallı sabahları aç karnına 1 çay kaşığı. Kızımda güzel iştah açıyordu. 

(9,072 puan) tarafından

sagol cnim arastirim bakim 

0 oy
(17,728 puan) tarafından

Ya ben pahali markalar kullandim hiç işe yaramadı. Son 1 haftadir sağlık ocağında yazdırdığım Polivit diye bir vitamin var ondan veriyorum. Yemek yemeye başladı çocuk. Öncesinde hiç yemiyordu. 

(9,072 puan) tarafından

arastirim bakkm ay deki edecek beni yemememai

(17,728 puan) tarafından

Benimki 28 aylik. Ek gıdaya hiç geçemedi desem yeridir. Bu şurubu içince iştahi açıldı. Ben çok zorlaniyorum. İlk defa bu gece uyanmadı, akşam yemek yediği için. 

0 oy
(6,462 puan) tarafından

Yemesinin altinda yatan sebebi bulmazsaniz ne yaparsaniz yapin yemez. Kansizlik, midede herhangi bi sikinti(yedigi dokunmus olabilir), bagirsak hareketlerindeki durum vs bakilir problem yoksa ve eger vucutta eksik varsa doktor zaten vitamin verir. Oyle kafaya gore alinan vitamin cocugun bobreklerine zarar verir. Belki menu begenmiyodur. Bazen cocuklar bayilarak yedigi biseyi bi zaman sonra istemeyebilir. Bunlari gozlemleyip bulup cozmeniz gerek ki duzelsin. Yoksa oyle ver surubu hopp hapur hupur yiyim olmuyor 😃

(9,072 puan) tarafından

:)) bizim dr kiloya cok karsi hep normal diyor:) da benim derdim karin doymuyor diye uyumuyir. biseyi yapiyorum mesela yio iki lokma sonra birakio doydum dio. on dk sinra acikdim dii baska bisey istio yapiyoruz uc kadik yio brakio. sey degil yani menuyu ona gore yapiyorum gunde 10 cesitten vok yemek yapar oldum iki lokma ye brak. e bazi seyler isitilioda bazi seylerde isitilmiyir bisuna yapip döktugumle ugrasip bulasik vikardigimla kaliyorum.:) ogunlu yemeyince de. doymuyor uyumuo

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,115 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 439 göst.
0 oy
4 cevap 363 göst.
+1 oy
5 cevap 438 göst.

Kategoriler

1,493,352 soru