+1 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (3,417 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar cokkk ehliyet almak istiyorum ama yazılı sınavı nasıl gecicem die dusuncelere girdim okuldada yazılı sınavlarda hiç iyi değilim geneli yanlış olurdu ehliyeti nasıl yapacam :(( kolay püf noktaları varmı bilgisi olan yazabilirmi arabayı sürmustum az çok biliyorum sürmeyi 

9 Cevaplar

0 oy
(1,453 puan) tarafından
Yazılı sınav kolay hemen hemen herkes geçiyo zaten direksiyon sınavında da stres heyecan yapmazsan ve gerçekten öğrenmişsen geçersin
-Reklam-
0 oy
(163,446 puan) tarafından
yazili sinav en kolayi bi kadinin ehliyeti olmali bak alamam yapamam deme git al koy cuzdanina 45 yasinda annem aldi yaziliyida direksiyonuda ilk sinavda gecti
(3,417 puan) tarafından
Aynen canm valla eşim sürekli göreve gidiyor bir arabam olsun istiyorum çocuklarım hastalansa kapıda hxir bulunsun
0 oy
tarafından
Çıkan sorulara çalış meb sitesine gir orada çıkan sorular var 
0 oy
tarafından
Yazılı sınav en kolayı emin ol :)) bende yakın bir tarihte aldım ehliyetimi direksiyon sınavı da kolay ama stres ve heycan yapmazsan,  araba sürmek çok keyifli bi kere direksiyona geçtin mi bırakmak istemiyorsun 
(3,417 puan) tarafından
Valla korkuyorum yaa fiyatlarıda bilmiyorum ne kadara yazildiniz siz
tarafından
Geçen yıl haziran gibi yazılım kardeşimle birlikte 3 bin tl di , korkulcaz bir şey yok kolay
0 oy
(228 puan) tarafından
slm bende almak istiyorum önümuzdeki kış gireceğim allahin izniyle ..oğlum 6  aylik onun için biraz  uzattim ..uygulamalar var  brn ordan sotulara çalişiyorum 
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Verilen kotabi bitir netten de test çöz tamamdir
0 oy
(348 puan) tarafından
Eminim.surmeyi biliyorsun :) trafik farklı bir olay
(3,417 puan) tarafından
:)))) trafiğe çıkmadım ama bahallede sürdüm :))
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Yazılı  kolay canm zstn kitap veriyorlar ona calisiyodun buyuk kalin falan degil nolcak yaparsin
0 oy
tarafından
Yazılı sınav en kolayı. Notları gözden geçir ve çıkmış soruları çöz tamamdır. Direksiyon sınavı önemli iyi sürmeye bak.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 305 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ftmh (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
28 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 422 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 940 göst.