İyi geceler kizlar, .bakara suresinin faziletlerini hepiniz biliyorsunuzdur.
Ben 2 haftadır geceleri abdestli uyudugum zamanlarda telefondan bakara suresini acip uyuyorum . Anlat deseniz anlatamam ama harika iyi geldi bana cocuguma evime esime. Size de tavsiye ederim (wifisi olanlar varsa mutlaka denesin)
Tarif edemem ama müthis bir huzur
Not: uyurken dinlemenizde dini acidan bi sakınca yokmus arastirdim. (Tabi gunduz uyanikken otururken yapabiliyorsaniz daha faziletlidir ancak uykuda, ayri bi tedavi edici sifa verici bisey olduğunu düşünüyorum. Denemek isteyenler olursa diye yazdım. Uykunuz bile değişecek
İyi geceler hepinize
Bakara süresinin okunan evde kavga olmaz. Ben her gün 3 ayet olacak şekilde okuyorum süre bitince terkar başa alıyorum çok şükür yuvamız öyle güzel ki.
Denicem bende kuzum teşekkürler güzel bilgin için...
2 buçuk yıldır bebeklerimi kur'anla uyutuyorum. Hemen dalıyorlar o şekilde sakince.. bakara sonra ali imran derken hatim iniyo bazende
Bende arada açarım gündüz ama canım gece hiç açmadım WiFi var bizde gecede açarım olmazsa Allah razı olsun ❤
Bende telefonuma indirdim bir ara her gün açıyordum çok ferahlatıcı bir süre zaten bakara suresinin faziletini her yerde söylüyorlar evin içinde ki huzursuzluğa bizim huzursuzluğumuza vs vs çok şeyi var
Vakıa suresi de bereket süresi diyorlar onu da açıp dinleyebilirsin canım
Kur'an-ı Kerim'i okumak sünnet dinlemek farzdır.
1,487,825 soru
24,321,407 cevap
345,327 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın