0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (5,113 puan) tarafından
Yaklaşık 20 aylık diyeyim. 2-3 gündür geceler çok kötü. Memede kalmak istiyor resmen. İyice dalıp memeden ayrılınca yatırsam da çok geçmeden uyanıyor. Uyanıp oturunca bazen kucağına aldırmak istemiyor kollarını kapatıyor. Memedeyken ayırmaya kalksam hiç istemiyor onu zaten, ağlıyor. Emerken bile mızmızlandığı oluyor. Neden böyle yapıyor bilmiyorum. Gündüz de biraz daha yapışık olduk sanki. Bi ihtimal idrar yolu enfeksiyonu. Dr a gidicez. Başka ne sebep olabilir daha önce böyle bişey yaşayan var mı?

7 Cevaplar

0 oy
(4,173 puan) tarafından
Ufff bilirim canim o bi dönem.. geçer inşaAllah sabirli ol..
(5,113 puan) tarafından
Senin de mi böyleydi bu aylar? Ne kadar sürdü peki?
Ne atak dönemi kaldı ne diş. Bi tek ikinci azılar çıkmadı. Diyorum acaba enfeksiyondan mı?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki 15 aylık gece gündüz öyle artık gündüzleri oturup ağlıyorum sinirimden sürekli emme emme diyor asla bırakmıyor yoruldum:(
(5,113 puan) tarafından
15 aylıkken yine bi ara öyle olduk da azılar köpekler çıkıyordu. Az kaldı diye diye kendimi avutmuştum geçmişti:)
tarafından
Bide kazagimdan elini sokuyo emme memme sadece dediği bi :)
(5,113 puan) tarafından
:D
Bizimki direkt kazak üstünden yapışıyor
tarafından
Hey maşallah ya çok tatlılar ama gerçekten çok yoruyorlar insanı:)
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Emzik ile susmyor mu uykulu iken ben göğsümu çekince direkt emzik veririm 
(5,113 puan) tarafından
1 yaşındayken emziği bıraktırdım canım
0 oy
(895 puan) tarafından
Bizde oyleyiz canm.altinda bi sikinti aramiyrm.tamamen alistirdigimiz icin oyle oldular.bu.ay 2 yasimiz doluyor.ins memeden kesicem.ozamana kadar doysun memeye biraz daha yapisik gezelim.sonra ayrilirkn bayagi zorlicak beni.bakalim napicm.haa gecenin bi kismindan sonra bir yatiyrz.agzindan hic cikartmiyor
(5,113 puan) tarafından
Haklısın alıştırdım ama bu kadar da yapışık değildi ya. Hadi saat başı kalksın ona da razıyım:/ Yanıma yatırıp meme vermek istiyorum onu da kabul etmiyor.
0 oy
tarafından
18 ayligiz iki gündür  böyle  dislerden oldugunu  düşünüyorum 
(5,113 puan) tarafından
Bizim hepsi çıktı arka azılar kaldı.
0 oy
(3,350 puan) tarafından
Benimki  de öyle 5 dk da bir istiyor kesmek istiyorum bende 
(5,113 puan) tarafından
Memeden de ayrılmak istemiyo nasıl bişeyse?:/
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun 2yaş sendromu çabuk geçer inşallah 
(5,113 puan) tarafından
Bazen diyorum sendromda bazen de normalleşiyor. 1 ay kadar önce de uykusu böyle olmuştu. Ayrı ayrı zamanlarda bikaç kere inat yaptı ağladı baya falan küçücük şeylere. Sakin olmaya çalışıyoruminatlaşmamak lazımmış diye.
Bu sendrom ara ara yoklayan bişey mi?
tarafından
Öyle diyorlar canım ama çocuk bu daha birsürü huyu değişecek zaman zaman oluyor böyle şeyler adını sendrom koymuşlar işte kendinden pay biç hep aynı ruh halinde misin :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 160 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 451 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.