0 oy
1,625 göst.
Diğer kategorisinde (23,566 puan) tarafından

Nasılsınız kızlar? Ben çok yorgunum hemde hergün tempo bi tık daha yoğun çünkü elhamdülillah yavrularıma artık yetişebiliyorum ve çok mutluyum bu saatte hazırladım beslenmesini eşime suyundan çayına kadar kekik çayına sarımsaklı sütüne kadar yaptm çok mutlu oluyorm herşeyim tastamam yavaş yavaş alıştık galiba :))) 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardım ediyor. Bende 2 cocukla düzenimi kurdum cok şükür. 

Yorumlarda neden bu kadar tepki verilmiş anlamadim. Onlar içmiyor diye başkalarıda mı içmeyecek. Hesap sorar gibi yorumlar hic hoş değil. Sarımsaklı süt boğaz ağrısınada iyi geliyor 
(23,566 puan) tarafından
Yok olurmu uyardm diyede suçlu ben oldum lohusaymışım hassasmışım :)
-Reklam-
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Sarımsaklı süt cok güzel ınanki yaa 
(1,151 puan) tarafından
Evet bizde hasta iken içeriz cok iyi gelir. Bu arada sanki iğrneç bir şeymiş gibi davranmışlar yorumlarda iki nimetin birleşimi işte nesi tuhaf. Millet neler neler karıştırıp içiyor ya. İçtiğimiz Antîbiyotîklrde ilaçlarda afedersin ama her b***var yani djdjdj
(23,566 puan) tarafından
:D onlara ne kız eşim mutlu oluyo ilgileniyorum ona iyi bakıyorum diye onlar istedini desin umrumda değil kocam bian önce iyi olsun ayrı uyuyoz üzülüyorum :(
(1,151 puan) tarafından
Aynen kız boşver milleti. Cok iyi anlıyorum seni benim kociş hastalanınca oturup haline ağlıyorum la ben :( Allah şifa versin inşallah aşko
(23,566 puan) tarafından
Sağol  aşko :) Allah başımızdan eksik etmesin onları yuvamız huzurumuz bişey olmasın
(1,151 puan) tarafından
Amiiin amin inşallahhh❤️❤️☺️☺️
0 oy
(283 puan) tarafından
Ne çabuk düzen otuutturmussun canım masaAllahh sanaa ben tek çocukla anca 4 ay sonra düzene girmeye başlamıştım :)
(23,566 puan) tarafından
:)) ee kuzum tecrübe var burda ilkte zor oluyo ikincide alışıyosun 3 te hooop ayaktasın ben doğum yaptm bi gece hastanede yattm başka hiç yatmadım dinlenmedm iki çocuk var evde bide bebek eşim destek oldu annem kızkardeşim toparlandım şükür Rabbim hepimizn yardımcısı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 384 göst.
29 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,094 göst.
0 oy
2 cevap 181 göst.
10 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Queen14 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 770 göst.
14 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Evlataskacelyamhyt (671 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,779 soru

24,077,161 cevap

330,992 kullanıcı

...