0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi akşamlar hanımlar benim aklıma bişey düştü. İş kurmaya karar verdim. Yeter artık evde oturmakla olmaz dedim. Çevresinde kosgeble kredi çekip iş yeri açan var mı süreç nasıl çok zorluyolar mı hibe kredisi nasıl oluyor. Herşeyi biz alıp sonra onaylanmayıp kredi çıkmaması gibi bir durum oluyor mu? 

1 cevap

0 oy
(561 puan) tarafından
Once girişimcilik belgesi icin egitim alman gerekiyor diye biliyorum bize üniversite de vermislerdi kuracagin işin butun ayrintilarini elindeki mal varligina kadar herseyini sandalye catal bicak ne alacaksan hepsini sunuyorsun biz öyle almıştık belgeyi benim var ama daha kullanmadim 4 sene gecti aradan :D 
tarafından
Bende bir 5 sene önce niyetlenmiş daha sonra başkasından kurulu dükkanı devir almıştım. O zaman kadınlara geri ödeme olmadan kredi veriliyodu sanırım şuan o kalmış baktım ama internette detaylı bilgiye sahip olamadım gidip başvurucam ama öncesinde belki bilen vardır diye soruyim dedim
(561 puan) tarafından
Kadinlara geri odemesiz mi veriliyormuş ilk defa duyuyorum ama bunu kullanam cok olurdu bence yapmazlar heralde ya o konuyla ilgili bi bilgim yok da yinede islemleri baslatmak icin gitmen gerekiyo tabi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 278 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 252 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 94 göst.
0 oy
3 cevap 130 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Buket0606 (325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,179 soru

24,179,255 cevap

336,253 kullanıcı

...