0 oy
950 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Anneliği bir cümleyle anlatın desem?? <3

Resmen şimdiye kadar yaşadıklarımın hepsi boşmuş <3

31 Cevaplar

0 oy
(733 puan) tarafından

Anne olunca annenin hayatındaki en iyi arkadaşın ve en güvenilir dostun olduğunu anlamak... Rabbim HAKKEDEN herkesi bu duygudan mahrum bırakmasın. NOT: her doğuran ANNE olamaz <3<3<3

-Reklam-
0 oy
tarafından
Annemi anladım 
0 oy
(704 puan) tarafından

Rabbimin nasip ettiği en güzel nimet, ciğer paresi, göz nuru <3 Ayağına taş gözüne yaş degmesin dedigi tek canlı bence :'(<3

0 oy
(5,437 puan) tarafından

Olgunlaşmak, onunla büyümek, bi gülüşüne canını feda etmek ne biliyim anlatılmaz ki KELIMELER KIFAYETSIZ KALIR. EVLAT melek, evlat cennet anahtarı, evlat mutluluk,huzur... <3

0 oy
tarafından

bendd oyle diyorum kizimdan once oosuna yasamisim diyorum hayati simdi dolu dolu yasiyorum yasiyorum meger ne cok bos vaktim varmış :)

annelik sonsuz sevgi fedakarlik ve onun adina hep endiselenmek

0 oy
tarafından

Tam Öldüm Derken Tek  Bir Evlat Gülümsemesiyle Yeniden Dirilmek <3

0 oy
(7,117 puan) tarafından
Bu hayatın anlamı yavrularım ve eşim. Rabbim bana nasip etti, isteyen kıymetini bilecek herkese de nasip etsin inşaallah.
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Annemin, anne olunca anlarsın dediği şeyleri anlamak 

...
0 oy
tarafından

Sinirden ölmek üzereyken bir gülüşü ile erimek 

Yelkenler fora <3:D

0 oy
(877 puan) tarafından
Artık ölmekten daha çok korkmaya başlamak.. 
0 oy
tarafından
1 dk önce onun yüzünden cinnet geçirirken bir dk sonra seni verene kurban olurum diye sarılıp öpüp koklamak ") bunalr hep annelikten 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 149 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 461 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Limonlu kek (4,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 291 göst.
4 Eylül 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Zenan (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 913 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,163 soru

24,054,359 cevap

329,837 kullanıcı

...