0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhabalar..2 aylık bebeğim var son 1 haftadır emzirdikçe sürekli acıkıyorum yiyorum..sizde de öyle oluyor mu?fazla kilo almak istemiyorum nasıl başa çıkabilirim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
bende yok acikiorum yemedim hemen sutumde azalma oldu
tarafından
Çok şükür azalma olmadı ama 1 haftadır gözüm doymuyor nerdeyse herşeyi yemek istiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yediğin sütüne gidiyo demek ki bende de öyle olurdu su aralar kaapndi istahim zateb sütmde gitti gidicek
tarafından
Çok şükür yetiyor sütüm..en keyifli anlarımız oluyor tabii ablası izin verirse :)
(2,348 puan) tarafından
O deglde o kalbi yapma olayini nasil basardinz bayildm :))
tarafından
6 yil oldu be sevgiliyken yapmıştık baya ugrastk valla :))
0 oy
(2,665 puan) tarafından
Basa cikma cnm ye dengeli ue asiri tatlidn uzak,dur
tarafından
Boy kısa daha doğum kilolarını veremedim o yüzden fazla kilo almadan kontrolde tutmam lazım
0 oy
tarafından
Genelde oluyor bnde de dikkat edecem mecbur ben hata yaptım duba gibi oldum 
tarafından
Evet dikkat etmek lazım..ben de kilo almak istemiyorm ama gözüm doymuyor :)
0 oy
(273 puan) tarafından
Emzirdikce fazla efor sarfediyorsun cok normal bende tamamen istahtan kesildim 4 ay oldu dogum yapali emziriyorum cok sukur ama gunde tek ogun zorla yiyorum psikolojik sanirim acikma hissim yok masallah canin istiyosa abartmadam ye benim gibi hastaneden geri gelemessin sonra 
tarafından
Bizim yanınızda eşimin abisi ve eşi kalıyor 1 haftadır ameliyat olduğu için..onlara sofra hazırlarken ben de yiyorum.onlar yokken bu kadar yemiyordum
(273 puan) tarafından
Simdi misafir var mecbur daha fazla ozen gosteriliyor bende oyleyim ama bak tek ogun zor yiyorum diyorumya misafirim gelince gor beni :) aslinda duzen geliyor tek olunca saliyoz kendimizi bosver abartmadan ye gotsin emziriyosun sonucta
0 oy
(309 puan) tarafından
Aynıyım benim bebeğim 1 aylık emziriyorum ve sürekli açım buldugumu yiyorum aman sütüm yetsinde şuan kiloyu düşünmüyorum hiç zaten doğumdan sonra 4 kilom vardı fazla yavaş yavaş gidiyo onlarda
tarafından
Boyum kısa cnm 1.55 kilo 58di en son..vücudu kiloya alıştırmak istemiyorum..çocuğu kucakta taşımak da zorlaşabilir
0 oy
(748 puan) tarafından
Bol bol sıvı tuket canım hamur isindendede uzak durursan yağlılardan kilo almazsın bnmki 13 aylık oldu emiyor halanda 
tarafından
Maşallah ne güzel.büyük kızımı okula hazırlarken kek börek poğaca tarzı istediler onlardan atıştırıyorum sabahları.göze güzel geliyor duramıyorum
(748 puan) tarafından
Sıcak olunca kimse dayanamaz
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Bnde oleyim eve boll booll havuc ve salatalik depola bisiler yemk istedkce onalri ye en azndan abur cubur karbonhidrat tuketmemizden iyidr meyveli yogurt olur sade yogurt olur feln bnm de bebegm 2 aylik ve bnde ayni durumdaym gece gunduz yiorm
tarafından
Yoğurt iyi olabilir hem atıştırmalık hem besleyici ve faydalı
(2,348 puan) tarafından
Aynn uzerine pekmezde dokulebilinr bn sevmiorm ama sevenler icn faydali pekemz sutun kalitesinide artirir. Pekmezi bn sade severm yogurtta pek cazip gelmio bana :)
tarafından
Memleketten geldi pekmez.eşim daha çok sever ona bırakıuorum ben tarçın koyup öyle denicem hem tatlı ihtiyacımı da karşılar diye düşünüyorum
(2,348 puan) tarafından
Evt tarcinda faydali sut artiriomuydu kalitesini mia rtiriordu onu net hatrliyamadm ama kuru incir tarcin pekmez bunlar hep tavsiye edilen ara ogunler

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,459 soru

24,058,748 cevap

330,039 kullanıcı

...