0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Post açtıktan sonra telefonu tuş kilidi yapmışım. Ben bu siteden çıktım sandım. Neyse girip bakayım dedim pişik olan bebeğe bakmak için. Bir gelişme var mı diye. Ki resmi görür görmez ağladım kızıma sarılıp. Annesi hakkında hiç birşey düşünmedim. Sadece o yavrucaga ağladım. Nasıl canı yanıyordur. Kurban olurum. Allah'ım tez vakitte iyilesmesine yardımcı olsun acısız sizisiz :'( aklımdan çıkmıyor o görüntüye benim canım yandı o bebek ne yapsın nasıl dayansın kıyamam. İçim parçalandı :'( Allah'ım yardımcısı olsun ne olur :'(

Ağlarken tuş kilidi yapmışım demekki aklım gitti bi an. Pişik olan bebeğin postunu acan arkadaşın profiline girmişim soru kısmına. Bende tuş kilidini açıp bakınca sorular vardı. Hep takı üzerine. Bebekle ilgili bir post yok 2ci sayfaya baktım yine genelde taki işine girdim diye postlar var. Kendi kendime diyorum bu kızlar delirdi mi ne ? Herkes mi takı işine girdi aynı zamanda diye düşünüyorum. Halen düşünmeye devam ediyorum. Sanki sozlesmisler gibi biri bi takı üzerine post açtı herkeste o postu görüp onlarda taki işine girmeye karar verdiler herlde diyorum. Pişik olan bebek unutuldumu halen post yok diyorum. Admin sanırım bebek postlarini kapattı diye düşünüyorum. Bayağı çok düşündüm yani :D Sonradan yukarı kısma baktım kii dediğim gibi postu açan kişinin profilindeymisim bende anasayfadayim sanıyorum :D

Sonra anasayfaya geçiş yaptım . İstemsizce o kadar ağlamanın sonrasında kendime güldüm . Ne sa.lagim diye :D

Birde uzun uzun düşünüyorum acaba şöyle mi oldu böyle mi oldu aa kızlar takiyla kafayı bozmuş herlde diyorum herkes hep takı üzerine niye post açıyor diye düşünüyorum. 

Pişik bebekten sonra kendime gelememistim demekki bu şekilde kafa dağıtmak vardı . Az da olsa kendime geldim ama halen gözümün önünde hiç unutmayacağım seni güzel bebekk cennet kokan bebek ... Dualarimda olacaksın yavrumm <3:angel::'(

9 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Hayranım uzun uzun yazilarina 
tarafından
Huyum kurusun kız :))
(7,617 puan) tarafından
Seni de böyle taniriz Funda
Kitap yaz alayim ;)
tarafından
Canımsın önceden şiir yazıyordum uzun uzun sonu gelmeyen:D
tarafından
Üşendim yaaa
(7,617 puan) tarafından
Faruk nafiz çamlıbel tarzinda ;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzumm o  kullanicinin adii nee bende bakmak isttyrm gormedim ben postunu
tarafından
Yardım için post açan biriydi. Kendisi değil canim. Htrlamiyorum canım adını
tarafından
Tmm cnm sagol htrlrsn ya da grrsen atrmsn bana da
tarafından
Atarım canım görürsem sürekli giremiyorum
0 oy
(1,397 puan) tarafından

Sakin ol o telefonu usulca bırak ve yorganı  üzerine  þeç:D

tarafından
Aklım gitti kız pişik olan bebekten sonra ne yaptığımı bilemedim ağlayınca beynim sulandı sanırım
(1,397 puan) tarafından
Yat uyu sen yavrum☺
tarafından
Kızımın mamasını verip yaticam yoksa iyice delircem:D
0 oy
tarafından
Meleğiiimmmm ❤️❤️❤️❤️ gene on ikiden vurdun kiz
tarafından
Postumla mi canım :)) sa.lakligimla mi hahahah :D
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Ahahah :D amin kuzum amin
tarafından
Amin canım ❤️❤️
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Poooof sonuna kadar okudum hiç bitmeyecek sandım :blink:

tarafından
Benim postlar hep uzun :/ ayy çenemde düşüktür poooffff
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Bayılıyorum senin postlarına yaa okurken hiç bitmesin istiyorum :)
(13,672 puan) tarafından
Ciddiyim canım :)
tarafından
Kısa yazamıyorum canım huyum kurusun illa detay vericemm :) motive ettin beni canım dahada uzun yazicam artık hahahhh şaka kız biktirmayim seni bir tek sen şikayetçi değilsin kuzumm ❤️❤️ çok sağol ❤️❤️❤️
(13,672 puan) tarafından
En sevdiğim şeydir okumak kuzum yaa sen bana özel yaz ben okurum :)
tarafından
Bende çok severim okumayı. Çabuk sıkılır kitap değiştiririm. Bir aşk kitabı okumuş lanet olsun senin gibi kadına diye bitti kitap bende. Adam herşeyi yaptı evliymis sonradan ortaya çıktı . En yakın arkadaşıyla görüştü ve birlikte olmuşlar. Kadın yine banamisin demedi seviyorum da seviyorum adamı birakamadi bir türlü. Kitabin sonunda gidip adamla bariscam yeniden bir sayfa açalım diyecem diye suslendi puslendi. Sonra arabasına gidip adamın evinin onune gitti. Birde ne görsün? Yine en yakın kız arkadaşının arabasını adamın evinin önünde. Arabya dokunup ağladı zirladi. Sonra arabasına bindi silecekleri çalıştırıp gitti eve oysaki hiç yağmur yagmiyordu İstanbul'un hiçbir yerinde. Yağmur Aslı'nin gozlerinden akıyordu diye bitirmezler mi kitabı :D manyak kadın madem bir araba görüp bitirebiliyordun kitabın başından beri ne diye onca acı yaşadın. Evine kadar değiştirdin . Adın çıktı . Değdi mi? Bende neler neler hayal etmiştim yukarı eve çıkıp ikisininde burnundan getircek intikam alacak diye düşündüm sürükleyici olsun diye hayallerim yıkıldı. Bu kadar basitmiş madem vazgeçmek. Boş yere okudum kitabı çok sinirlendim kadına. Halen unutmamisim düşün yanii canım :D
(13,672 puan) tarafından
Neymiş o kitabın adı kuzum :)
Bende okurken kesin eve çıkıcak diye düşündüm ama sen gibi şaşırdım sonuna :)
0 oy
tarafından

Cok tatlisin ya keske arkadasim olsan :D

tarafından
Olurum canımmm ❤️❤️ ☺️ çok teşekkür ederim ❤️☺️
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Ahahahha benide güldürdün.   Aynısı banada olmuştu valla :))
tarafından
İlk defa başıma geldi cidden çok güldüm kendime :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 458 göst.
21 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,763 göst.
10 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 693 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Dilan55 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 433 göst.

Kategoriler

1,470,369 soru

24,085,080 cevap

331,428 kullanıcı

...