Post açtıktan sonra telefonu tuş kilidi yapmışım. Ben bu siteden çıktım sandım. Neyse girip bakayım dedim pişik olan bebeğe bakmak için. Bir gelişme var mı diye. Ki resmi görür görmez ağladım kızıma sarılıp. Annesi hakkında hiç birşey düşünmedim. Sadece o yavrucaga ağladım. Nasıl canı yanıyordur. Kurban olurum. Allah'ım tez vakitte iyilesmesine yardımcı olsun acısız sizisiz aklımdan çıkmıyor o görüntüye benim canım yandı o bebek ne yapsın nasıl dayansın kıyamam. İçim parçalandı Allah'ım yardımcısı olsun ne olur
Ağlarken tuş kilidi yapmışım demekki aklım gitti bi an. Pişik olan bebeğin postunu acan arkadaşın profiline girmişim soru kısmına. Bende tuş kilidini açıp bakınca sorular vardı. Hep takı üzerine. Bebekle ilgili bir post yok 2ci sayfaya baktım yine genelde taki işine girdim diye postlar var. Kendi kendime diyorum bu kızlar delirdi mi ne ? Herkes mi takı işine girdi aynı zamanda diye düşünüyorum. Halen düşünmeye devam ediyorum. Sanki sozlesmisler gibi biri bi takı üzerine post açtı herkeste o postu görüp onlarda taki işine girmeye karar verdiler herlde diyorum. Pişik olan bebek unutuldumu halen post yok diyorum. Admin sanırım bebek postlarini kapattı diye düşünüyorum. Bayağı çok düşündüm yani Sonradan yukarı kısma baktım kii dediğim gibi postu açan kişinin profilindeymisim bende anasayfadayim sanıyorum
Sonra anasayfaya geçiş yaptım . İstemsizce o kadar ağlamanın sonrasında kendime güldüm . Ne sa.lagim diye
Birde uzun uzun düşünüyorum acaba şöyle mi oldu böyle mi oldu aa kızlar takiyla kafayı bozmuş herlde diyorum herkes hep takı üzerine niye post açıyor diye düşünüyorum.
Pişik bebekten sonra kendime gelememistim demekki bu şekilde kafa dağıtmak vardı . Az da olsa kendime geldim ama halen gözümün önünde hiç unutmayacağım seni güzel bebekk cennet kokan bebek ... Dualarimda olacaksın yavrumm
Sakin ol o telefonu usulca bırak ve yorganı üzerine þeç
Poooof sonuna kadar okudum hiç bitmeyecek sandım
Cok tatlisin ya keske arkadasim olsan
1,470,438 soru
24,085,751 cevap
331,459 kullanıcı