0 oy
631 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,550 puan) tarafından

Panik atak hastalığım hep vardı daha sonra univetsitede bacım dediğim arkadaşımi aniden kaybedince takinti da ilave oldu 

Artık en ufak hastalik belirtisi olsa internette araştırmadan duramıyorum ve korkum hat safhaya yukseliyo 
Şimdi de aynı şeyleri oğlumda yaşıyorum annem kiziyo kendine gel diyo ama olmuyo doktora gittim  birşey yok dedi ama takıldım kaldım 
Esim görevde 6 ay olmayacak yalnız evdeyim ailem farklı bir ilde yarın çıkıp gitsem mi en azından yalnızlıktan kafayı yemem iyicene

7 Cevaplar

0 oy
(3,550 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ya nolur dua edin anksiyetem.bacagima vuriyo damarlar çekilmiş gibi oldu nolur Yalvarırım korktuğuma ugratmasin Rabbim 
-Reklam-
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Git sana da değişiklik olur
(13,671 puan) tarafından
Yaparlar ama daha önceden gidip söyle sağlı ocağına aşılar sayılı geliyor
(3,550 puan) tarafından
Orda belki de hiç yokturdur Ardahan da ailem beklesem mi acaba
(13,671 puan) tarafından
Vardır canım neden olmasın yoksada eczaneden kendin ücretli alıp sağlık ocağına ya da hastaneye yaptırırsın
(3,550 puan) tarafından
Ücretli satiliyo mu
(13,671 puan) tarafından
Evet canım satılıyor bende ücretli almıştım
0 oy
(14,412 puan) tarafından
E bi git bakalım belki iyi gelir canım
(3,550 puan) tarafından
Asi sorunu var bır buçuk yaş asisi gittiğim yerde de yaparlar mi
(14,412 puan) tarafından
Tabii yaparlar canım
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Çık gt yarın şimdden bavula koyacaklarını düşün mutlu ol canım sorun yok çaresiz değilsn yalnız değildn olumlu konuş uyu
(3,550 puan) tarafından
Ağlıyorum nolur bugünun hürmetine dua edin
(1,784 puan) tarafından
Ettim canım sende nas felak ayetel kürsi ve inşirah suresi oku .Hiç bişey olmayacak emin ol.Oku duanı Allaha bırak
0 oy
tarafından
Seni o kadar iyi anliyorum ki 6 senedir anksiyete ve panik atak olan biri olarak... Git canim degisklik olur evde tek kalirsan iyice bunalima girersin
(3,550 puan) tarafından
Keşke direkt gitseydim
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Gitmelisiniz. Anneniz hem destek olur sizde tedavi sürecine başlamış olursunuz. Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 
(3,550 puan) tarafından
Amin sağolun
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Bende de ileri derece anksiyete var. 1 sene antidepresan kullandım bu yüzden. Tavsiyem tedavi olman. Birilerinin yanına gidince düzelmiyor. Anne olunca daha kötü oluyor. Daha fazla ilerlemeden hem psikoloğa hem psikiyatriste git
(3,550 puan) tarafından
Ağlıyorum takıntı anksoyetimi daha da tetikliyo mesela annem astım hastası en ufak atağında KOAH brosenktazi febrizos bütün bunları araştira araştira öğrendim belirtilerini annem şöyle oldu hoyle oldu diyip kendimi yer bitiririm
(5,370 puan) tarafından
Durumunu çok iyi anlıyorum. Tedaviye rağmen hâlâ ufak ufak ataklarım oluyor benim ama çok şükür eskisi gibi değil. Bu yüzden tedavi ol diyorum
(3,550 puan) tarafından
Gitmem gerekiyo haklısın

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 366 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Dilek6616 (5,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 520 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde melekk02 (601 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 700 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu