0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (208 puan) tarafından
Kızlar cektirmem lazım ama randevu alırken genel dış cerrahisinden mi almam gerek genel dış polk den mi. Direk cerrahiden alıp gidebiliyor miyiz yoksa genel dış polk doktoru mu yonlendiryor 

4 Cevaplar

0 oy
(621 puan) tarafından
Cerraha gitmedim ilçede diş sağlığı var orada kadına gittim özele yönlendirdi gitmedim sonra erkek doktordan aldım randevuyu hamileydim çekti ve hiç anlamadım bile özelde kadın ağzımı mahvettiydi bide o kadar param gitmişti
(208 puan) tarafından
Teşekkürler bende genel dişe alicam
-Reklam-
0 oy
(850 puan) tarafından
Önce genel diş polikinliğine gidiyorsunuz onlar genel kontrol yapıyorlar ve ilgili birimlere yönlendiriyorlar..benim bildiğim bu şekilde..
(208 puan) tarafından
Çok sağol canim
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Sanırım direk cerrahiye alınmıyor canım önce genel dişe alıyorsun onlar film çekiyor ağzına bakıyor eline kağıt veriyor yapılacak işlemleri ona göre seni yönlendiriyolar gerekli alanlara benim hepsi gömülü idi üniversşte okurken tıp fakültesinde ameliyat ile çektirmiştim hepsini öyle olmustu 
(208 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Önce poliklinik sonra gerek görülürse cerrahi.. Hem 20 lik hemde 20 likle beraber çıkan fazla dişimi ameliyatla aldılar bildiğin dikiş atıldı dişin yerine ayy ne günlerdi :(
(208 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
17 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 337 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde teleTubiii (2,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 390 göst.
10 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Küboşşşş (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,964 soru

24,132,231 cevap

334,097 kullanıcı

...