0 oy
1,504 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
20 gün önce doğum yaptım ilk gün çok güzeldi herşey bebeğim benimdi ama hastaneden çıktıktan sonra oğlumu benimseyemedim sadece emziriyorum altını bile bu kadar günde 2-3 kere değiştirmişimdir. Annemin yanında yaşıyorum eşim askerde bir hafta izne geldi. Martın 7 sinde okulum başlıyor o yüzden benim kucağıma bile almama izin vermiyorlar diyebilirim alışmasın diye ben ne kadar bişeyler yapmaya çalışsam hep bi engel koyuyorlar önüme sanki oğlum benim değilmiş gibi hissediyorum halbuki onu ilk gördüğümde o kadar çok sevmiştim ki onu benimsemiştim o an ama şimdi o zamanki kadar benimmiş gibi hissetmiyorum

55 Cevaplar

+14 oy
(2,689 puan) tarafından
Bebeğine içim parçalandı... 
-Reklam-
+13 oy
tarafından
senin bebegin ve annesi gibi davran o zmn. herşeyiyle ilgilen ve emzir. en ihtiyacı olan sensin yazik seni gectim o cocuk anne kokusundan ilgisinden mahrum suan
+10 oy
(1,270 puan) tarafından
Madem hazır değildin okul okuyordun neden o bebegi dünyaya getirdin yazık bebege
(1,521 puan) tarafından
Katılıyorum
(736 puan) tarafından
Hazir değildim diye birşey dememiş kadin şuan lohusalık psikolojisinde burda akil almak icin post açmış lohusalıkta herkesin başına gelebilir böyle şeyler neden iyice üzüyorsunuz ya
(1,270 puan) tarafından
Sen avukatı mısın bırak kendı konuşsun
+1 oy
(14,412 puan) tarafından
Okulun nerde şehir dışında mı olacaksın
+1 oy
(1,139 puan) tarafından
Birincisi lohusalık tan olabilir bacım.ikincisi bu çok yanlış yani ne demek alismasin diye vermiyorlar.şimdi sana en ihtiyacı olduğu zamanlar.yani okulun var diye sana vermemek ne demek.dondurulamiyoru okul ya da ne bileyim keşke korunsaydin okulun ön plandaysa.

Bu günler geri gelmeyecek.ben de benimseyen eşim ilk zamanlar çok sorunlar vardı psikolojim berbattı.yapma bunu kendine ve bebeğine sarıl kokla bu günleri çok ozleyecek ve pişman olacaksın benim gibi :(
+1 oy
(304 puan) tarafından
Okulun bebekten önemli değil.

Okul okuyorsan çocuk yapmayacaktın.

Çocuj öylesine doğurulmaz.

Çocuk anneye muhtaç. 50 aleme değil.

Diyecek pek birşey yok.

Sadece o bebeğe üzüldüm...
tarafından
Aynı fikirdeyim canım seninle +
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Canım ailene rest Çek bu çocuk benim ya bizi rahat bırakırsınız ya ben okulumu bırakırım de bol bol ten teması yapın 
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Ne demek alışmasın yaa annesi sensin o bebeğin annengil biraz abartmıyormu sence ? 
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bebeğinizi sevginizden mahrum etmeyin ya benimde  4 aylik oglum var ayni odada olmak icin hemem islerimi yapip yanina oturuyorim konusuo gülüyoruz benim bebegim diyin izin vermeyin kimseye ya bu arada kac yaşındasınız merak ettim
(2,173 puan) tarafından
Bende yaşını merak ettim valla
0 oy
tarafından
Gönder kim var kim yoksa.  Al bebeğini bak dokun sev. Ellerini ayaklarını öp temas et . Onun sana senin de ona ihtiyacın var . Hangi devirdeyiz hala alismasin diye saçmalıyorlar.  
0 oy
tarafından
Annenlerin yaptığı o kadar yanlış ki o senin evladın sana ihtiyacı var
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Onun tek güvendiği sensin kokuna sütüne ilgine muhtaç bol bol sarıl indirme kucağından altını sendn başkasının açmasına izin verme

Ben annesiyim siz karışmayın de
0 oy
tarafından
İkinizde çok yazık gerçekten üzüldüm en ihtiyacınız olan birbirinizsiniz şuan 
0 oy
(789 puan) tarafından
Tabiki o çocuk sana alışacak senin kokunu bilecek  bu büyüklerimiz bazen çok hatalı davranıyorlar sen neden izin veriyorsun canım çocuk senin ben olsam bende uzaklasirim sorun sende değil ailende
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Bebegini al ve evine git böyle bi ortamda benimseyemezsin
0 oy
tarafından
Çocuğunla ilgilenmedigin için olabilir mi?sonuçta sadece emziriyorsun sanırım ve bunu da görevmis gibi yaptığın içindir,altını da sen değiştir,kucağına da sen al,sen op,sen kokla
0 oy
(179 puan) tarafından
Aynı durumu bende yaşadım kayınvalidem sürekli bebekle ilgilendi ağlarsa o susturdu artık ben yapamıyorum derken ne düşündüm biliyor musun o zaten bebek büyütmüş  bıraksınlar da bende kendi bebeğimi büyüteyim. Görünüşte yardım ediyorlar ama bu yaptıkları yardım değil bebekle anneyi uzaklaştırmak oluyor. Bebeğini kucağına al ve tüm ihtiyaçlarını sen karşıla sen yapacaksın bunu annen yada bir başkası değil. Senin bebeğin bu elbet sana alışacak senin kokunu benimseyecek o seni özleyecek başka birini değil. Lütfen silkelen ve bebeğine ben senin annenim de ve başlarının yardımını bir süre isteme. Gece uykusuz kalacak kişi sensin annnelik bu zaten. Yorgun düşecek olanda sensin lütfen bunu bir başkasına yaptırma. Bebeğinin sana çok ama çok ihtiyacı var
0 oy
tarafından
Allahimmm ya rabbim ne diyem 
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Senin şuan o cocugu kucagindan indirmemen gerek ne demek benimseyemedim senin kaninla beslendi o yavrucak al cocugu kucagina kokunu alsın yazik edersin bebegine 
0 oy
(917 puan) tarafından

20 günlük ikende 20 yaşında ikende çocuğuna annesi lazım!!

O yüzden sar sarmala bazı şeyleri de ertele

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 493 göst.
0 oy
2 cevap 254 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (764 puan) tarafından soruldu