0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

2.5 yaşında kolları ve sırtında doğduğundan beri var .Ailede genetik halalari hepsi öyle küçükken gözüme çarpmazdı ama suan uzamışlar baksaniza sizce nasıl sizin bebeler de öyle mi?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki dökülür kız 
tarafından
Inşallah abla ya takıyorum
tarafından
Yorumuma yazacağıma bir daha gidip yorum yaptım ☺☺☺
tarafından
Eyi yaptın bisey olmaz:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Korkma canım dökülmezse de yapacak bir şey yok ne yapacaksın çocuğa
tarafından
Yok kiz ben hormonsal olmasindan korkuyorum yoksa en cok lazer yaparim ilerde .sence goze çarpıyor mu cok mu
tarafından
Yok kız zaten kapalı vücudu ne olacak belli olsa bile hiç doktora gösterdin mi
tarafından
Bunun icin degilde tabi kan cok alındı illaki birsey derlerdi
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Genetik canım ya kuzenlerim böyleydi onlarda halalarına çekmişti hormonlarda bi şey çıkmadı üniversiteye gidince lazer yaptırdılar 
tarafından
Ayy hormonsal olmasinda tek sıkıntı lazer olsun
Cok sağol canım ferahladım bizimkininde 6 halasi hepsi birbirinden kıllı demekki onlara çekmiş
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Ayy benim kuzenim resmen kıl doğmuştu ☺️ teyzem oturdu ağladı ben bunun kılları ile nasıl baş edecem diye ☺️☺️ 

Baya gülmüştük. Büyüdükçe ve kilo alımı oldukça dökülüyor korkma ☺️
(4,875 puan) tarafından
Rica ederim canım ♥️
tarafından
Inan ferahladim takıyorum 6 halasi var esimden daha killilar bi diyorum onlara benziyor bide doyirurim acaba hormonal mi ay iyiki post actim yaa ❤❤❤❤❤
(4,875 puan) tarafından
Sanmam canım mesela bende de çok tüy yok ama 3 yaşındaki kızımda vardı döküldü iyice canını sıkma daha küçük bebeğin
tarafından
Aynen aynen ay Allah razı olsun Rabbim bizlere bağışlasın onlari⚘❤❤
(4,875 puan) tarafından
Amin amin canım ♥️
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Benim kızımda aynı küçükken hep dökülür ileride dediler ama 13 yaşına geldi hala var rahatsız oluyor ama sırtınada ağda yapamayız artık.
tarafından
Hormonlarina hic baktin mi canim normal demi
(7,807 puan) tarafından
Normal herhalde yani regl de oldu bi senedir düzenli ama genel olarak çok tüylü genç kız olunca lazerini yaptırsın artık.
tarafından
Saglikli olsunlarda tek sıkıntı lazer olsun
(7,807 puan) tarafından
Aynen canım.
0 oy
tarafından

Kız benim maymuncuk kızımın aynısı :D valla benimde haylada var kolları sırtı fln boşver dökülür ben hiç takmıyorum ama oğlum öyle değil mesela ama kızım kıllı milli doğdu hemşire bile babası ancak lazer parasına çalışır demişti biraz döküldü birazda aynı senin kızıninki gibi 

tarafından
Demi ayy hormonal olmasin da ben ondan korkutyirum ama benimki doğdu doğalı öyleydi aynen seninki gibii iyi bari yaa ferahlafim bayaa cok teşekkür ederim canım Rabbim bizlere bağışlasın
tarafından
Amin canım yok kız ne hormonu valla benim kzimda öyle kolları fln sırtı poposuna kadar var :D
tarafından
Oyyy Rabbim bağışlasın onları totolarindan yerim ben onları:d
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Genetiktir heralde benim kizimda 2 yaşında bana çekmiş hiç tüyü yok nerdeyse
tarafından
Bende genetik diye düşünüyorum halalari esimden daha kıllı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
11 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nihalinannesi (1,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
14 cevap 309 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,239 soru

24,055,589 cevap

329,895 kullanıcı

...