0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar eşim iyi maaş alıyor bi kaç ödememiz oluyor her ay fatura falan da var tabi ama bi anda 2 3 güne kalmaz para bitiyor bereketi mi yok artık anlamadım sürekli de mesailere kalır çalışır güzelce falan ama ne biliyim ne yapmalı nerde eksik yapıyoruz acaba ya

7 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Piyasada uçuk cok normal 
(398 puan) tarafından
dimi oda etken tabi ama Allah azın bereketini versin her zaman derim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kocan para yok kelimesini cok kullanirmi yada sen yok diyince yok oluyoda
(398 puan) tarafından
yok canım ya hayatta demez bende demem her zaman şükür var bize yetecek kadar der babam çok derdi rahmetli annemde yok deme yok olur daha çok derdi ordan bilirim hiçç demem
0 oy
tarafından
ekonominizi birlikte yonetin. harcadiginizdan odediginizden ikinizinde haberi olsun ona gore ne harcadgnizi ve ne harcayacaginizi bilin. giderlerinizi yazin. ay sonunda hesabiniz daha kolay olur
(398 puan) tarafından
cep şubeleri bende olur canım birbirimizden habersiz asla bişey yapmayız almayız alırken sorarız falan çok mu açılıyoruz acaba ne biliyim anlamadım
tarafından
o yuzden her giderinizi yazin aylik karsilastrin.
0 oy
(22,570 puan) tarafından
Şu dönemde iyi alıyor demek için 8 10 bin almk lazım o da en az. Herşey çok pahalı. Bı elektrik doğalgaz faturası kira bile su zamanda asgari ücret kadar zaten. Bir araba deposu fullemek 700 800 TL olmus. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. 
(398 puan) tarafından
doğru diyosun Allah azının bereketini versin ne diyim canım
0 oy
(207 puan) tarafından

Ayy eşim günlük 275 alıyor yeni evliyiz borç harç var bebeğim var 4 aylık kira da oturuyoruz yetişemiyoruz bu nasıl bı duruma geldik böyle eskiden ekmek 1 TL şimdi 4 TL alıyoruz artık bıktık bu ekonomik sıkıntılardan :(

(398 puan) tarafından
aynen öyle canım benim bebeğim 29 aylık  4. ayından sonra aptamil kullandık o zamanda 800 gr 114 tl falandı geçen bir gördük eşimle şok oldum bana dedi ki gelde bu ülkeye bir tane daha çocuk yap çok zor Allah yardım etsin bebeği olan anneye özellikle
0 oy
(815 puan) tarafından
Canım ay en bizde eşimin maaşı çok iyi çok şükür ayın 5i gelir kira faturalar bana benim olan parayı verir kendisine de o kadar kalır ama ay sonu gelsin diye bekleriz azcık paramız kalır ikimizinde herlwy o kadar pahalı ki muhtemelen ondan kaynaklanıyor 
(398 puan) tarafından
bütük ihtimalle canım yani anlam veremiyoruz eşim diyo ki  paranın adı var 50 tl olmuş 5 tl gibi
(815 puan) tarafından
Aynen öyle valla birikim yapmak hayal
0 oy
(163,285 puan) tarafından
bi liste yap gelir gider kalani kumbara yada karta at

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 411 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu