0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Oğlum mayıs 31 de 3 yaşına giriyor. Ne yemek yedirebiliyorum ne geceleri uyku uyuyor. Yemek yemeyi hiç istemiyor. Sırf yesin diye ben kendim yediriyorum mesela bıraksam asla yemez. Kendi başına yeme durumu yok o yüzden bu canımı sıkıyor. Geceleri de sürekli ağlayarak uyanıyor ve asla kendi başına uykuya dalamıyor sürekli salla anne falan diyor genelde 3 4 kez kalkıyoruz geceleri artık bu durum çok yorucu olmaya başladı Bi çare bulamıyorum yediği 3 4 çeşit şey var onları da zorla yiyor zaten..

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
her cocuk ayni stres yapma acikinca kuru ekmek bile yer
(580 puan) tarafından
Orası öyle de işte yine de canım sıkılıyor ilerde nasıl olacak diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(4,274 puan) tarafından
Sıkıştırma sen zorladıkça tiksinir sen günlük normal yemeğini yap ona özel bi şey yapma bi de iştah açıcı dut pekmezi keçiboynuzu pekmezi ve macunlar var  öyle şeyler verebilirsin 
(580 puan) tarafından
Açıkçası bu durum ilk zamanlarda beni bunaltıyordu sürekli ne yapsam da yese diye düşünüp sürekli bir. Şeyler yapıyordum yedirmek için ama artık öyle değilim üstüne düşmüyorum bazen hiçbir. Şey yemiyor yine de istemiyor istediği tek şey anne pekmez verir misin çocuğum sabah akşam pekmez yemek istiyor başka bir. Şey değil
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Çok üstüne dusuyorsan ondan olabilir ben mesela sabah kahvaltı hazırlarım çocukları oturturum yemek istemezlerse zorlamam bitince toplarım akşam yemeği de aynı şekilde aralarda sürekli yemek teklif etmem o yüzden alıştılar öğünde yemeğe onu yemez bunu yapayım şunu yemez filan diye de sürekli özel birşey hazirlamadim iyi kötü hepimizin evinde en az 2-3 çeşit oluyor illa birini yiyor çünkü acıkıyor 
(580 puan) tarafından
Üstüne düşmüyorum ona rağmen böyle hep ıvır zıvır yemek istiyor eskiden ne güzel yemeğini yerdi simdi asla istemiyor her şeye midesi kalkıyor
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Benim yeğenimde öyle yemek yememek icin tokum diyor ve 3 de 4 de uyuyor 
0 oy
(105 puan) tarafından
bnm oğlumda öyle önceden güzelce her şeyi yerdi smdi kahvalti olsun yemk olsun 4 5 kaşık zor yiyor oyuncaklariyla oynuyoruz ymek başında arabanda acıkmış ymk yiyince buyuyeceksnz diyorum oyle biraz da olsa  doyuruyor karnini zorlamiyorum hiç 
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Valla canım her çocuk öyle bir kaç şey var yediği değişik bisiyi nadir yer bazen hiç bişi yok gibi kuru ekmek yer ama zamanla düzelecektir bende öyleydim hatırlıyorum ilk okul çağına reçelli ekmek yumurtayla geldim yediremiyolsrdi

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,163 göst.
0 oy
12 cevap 1,532 göst.
22 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 529 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 588 göst.

Kategoriler

1,493,178 soru

24,397,585 cevap

349,862 kullanıcı

...