0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ana kucağı,travel sistem arabası, oyuncakları, küçülenleri vs derken ev doldu taştı. Depom da yok. İkinci olursa diye saklamak istiyorum napcam ya... Siz napiyosunuz dağıtamam. Çünkü ikinci olursa herşeye sıfırdan başlamak çok zor bı devirde

14 Cevaplar

+1 oy
(2,568 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Evi bebişe yaptım bende biz onun evinde kalıyor gibiyiz :D aynen ikinci olursa durumlar sıkışmasından saklamak daha mantıklı. 

tarafından
Bizde öyleyiz valla. Salona gidiyom yürüme arkadaşı,oyuncaklar ayağıma takiliyo kolidorda hoppala asılı,mutfakta mama sandalyesi, oturma odasını bozdum ona oda yaptım,yatak odasında beşik, banyoda küvet kova heryer doldu taştı
(2,568 puan) tarafından
Bizde salona salıncak bile yaptık bak oyuncak dolabı alabilirsin ben o sayede biraz rahatladım ortalık hızlı toplanıyor foti atıyorum şimdi
tarafından
Oyuncak dolabimiz var
(2,568 puan) tarafından
Salonda olunca hemen topluyorum geçen ay aldım çok rahat ettim. Benim orası ful oyuncaktı  canları sağolsun :D
tarafından
Ben 2019 da almıştım daha bebiş yokken :D çok da memnunum ama bizde kaba oyuncak da var aktivite masası,top atılan fil,yürüme arkadaşı sallanan at,ilk arabam gibi ne toplaniyo ne atiliyo
-Reklam-
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Bende aynı. Vakumlu hurca kotcam artık
tarafından
Kıyafetler neyse de kaba eşyalar zorluyor
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Ay bende aynı durumdayım daha yürüteç ve oyun halısı almayı düşünüyorum :D
tarafından
Kız doğru söylüyor. Dönüyorsa alma. Ben 2. Ayda aldım 5. Ayda bıraktı. Donemeye başlayınca bakmiyo evi keşfetmek istiyor sonrasında
(1,784 puan) tarafından
Ya böyle oyun havuzu bol bol oyuncaklı şeyler var alsam mı sizce zaman geçirir en azından
tarafından
Top havuzu mu
(1,784 puan) tarafından
Oda olabilir alsam gereksiz olur mu acaba
tarafından
Ay canım ya ne bileyim evlerde çok yer kapliyo bı süre sonra insan sinir oluyo temizlerken ordan oraya taşı falan. Sen bilirsin genede
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Yatak odamdaki ebeveyn banyosunda saklıyorum her şeyi 
tarafından
Benim de yatak odasında öyle bı yer var ama ben orda konserve kuru yaş yiyecek saklıyorum. Köyden geldiği için çok fazlalar
0 oy
tarafından
Keşke bu kadar evi dolduracak kadar alışveriş yapılmasa bebeklere 
tarafından
Canım hepside kullanılıyor ki
tarafından
Ben 3 çocukta ta mecburi şeyler dışında bişey almadım fazlalık en sevmediğim şey tabi herkes farklı sakla sen ikinciye kullanırsınız.
tarafından
Canım mesela anakucagi,bebek arabası,küvet,mama sandalyesi,oyuncak,kıyafet hepsi gerekli ihtiyaç bence
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Apartmanın çatı katında herkesin kapılı bi yeri var kilitli sarıp oraya koyuyorum sığmayanı kayınbabamın alt katlarında garajları var oraya gönderiyorum aynı sitedeyiz zaten valla fazla eşya için bi garaj şart herkese 
tarafından
Evet ya fazlalık için bı yer şart :/ bizde yok öyle biyer malesef
0 oy
tarafından

ayni bnm ev :D baza altlari dolap ustleri balkon cnm.. Cok sukur 2. de oldu yavas yavas ilerleticem 

tarafından
Ya ben daha ikinci düşünmüyorum da.
tarafından
ikinci dusunuyorum demissin bugun olmasa da yarin. o kalabalikla idare edicen mecbur
tarafından
Evet işte daha vakti var. Çok olunca işinde bitmiyo :/
tarafından
malesef ev daginik duruyor ama saklamaktan baska cozum yok ben iyiki saklamisim diyorum bir bebek arabasi bile cok cok pahali yani yeniden alsam ev dosemis gibi harcardim herlde
0 oy
tarafından
cok sukur altta 3 depom var. yoksa atardim.: D ilkinde hep atmstim valla
tarafından
Ya ne güzel. Kız atsam bı daha olsa şimdiki pahalilikta kimini alırım kimini alamam pişman olurum
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Vaalla okadar malzemiz yok malesef alamiyoruz annca mama. Sini bezini ufak tefek birkaç kıyafet oyuzden hiç sıkıntı olmuyor
tarafından
Mama kullanıyorsa zaten masrafın büyüğü o Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Kıyafetlerinin bi çoğunu verdim de geri kalanlar duruyo bi kendi odası var dolu bide bi odayı oyuncak odası yaptım full dolu ev ev değil kreş sankim
tarafından
Kız o kadar boş odayı nerden buldun. Aynı benim evde de kreş açılır herhalde
(1,309 puan) tarafından
3+1 evim :)
tarafından
Salonda mi oturuyorsun. Benimde 3+1 sığışamıyorum
(1,309 puan) tarafından
Evet canım zaten bütün günüm mutfakta ve ev toplamakta geçiyo kalan zamanımı kızımla oyun odasında takılıyorum o uyuyuncada salonda oturuyorum
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Aa sen benim evi anlatıyorsun :)) suan bir odam bos orda idare ediyoz ama bu sene tayinxiyiz napcaz bakalim o kadar esyayla
tarafından
Eşim bugün seni nakliyeciler kabul etmez dedi :(
0 oy
tarafından
Bizim kullanmadıgimz bir wc vardi orayı kapattık kendimize ufak bir depo alanı yaptık. Aslında catımızda var ama eşyalarımıza kıyamadık birde kurcalayan olur. Öyle bir imkanın varsa ekstra bir wc orayı kapat orada kalsın
0 oy
(5,383 puan) tarafından
İkinciyi düşünmediğim için satıyorum. Kıyafetleri genelde ihtiyacı olanlara vermeyi tercih ediyorum çünkü zaten yıpranmaya zaman kalmadan küçülüyorlar. Henüz satılmayan büyük parçalar da binanın altındaki depoda duruyor
0 oy
tarafından
Annemlerin deposuna koydum mecbur, benim de yerim yok. Bende veremem 2 ci de lazım olur diye saklıyorum 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,295 göst.
0 oy
7 cevap 552 göst.
4 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 882 göst.
3 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 679 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Varbirhayalimiz (313 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,207 soru

24,180,050 cevap

336,281 kullanıcı

...