0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde (7,369 puan) tarafından

Arkadaşlar öncelikle pot kapandı ondan bir daha 

Yayınladım 

Arkadaşlar eşimle severek evlendik nişanlıyken eşim ev yaptı ev bitmiyordu bende resmi nikahı kıyıp tazminatı mı verdim bu arada 12 kardeşler kime yardım etmedi hepsini ikimiz yaptık düğünümüz olacak bana bilezik almadılar görümcemin bileziklerini bana taktılar mobilya ı küçük görümcem beğendi benim beğendiğim kırıkmış öyle dediler eve geldik bilezikler çıkarıp sahibine yolladım anne baba hasta kendim çalıştığım kadar çeyiz yaptım kınada koyulan çeyreği bile aldılar benden bide eve gelince aileme siz niye beyaz eşyayı almadınız dediler bende dedim ben beyaz eşyayı almadım evimin mutfağını yaptırdım ve herşeyim karıştılar en sonunda hepsine tartışıp evi bırakıp başka şehire geldim siz olsanız ne yapardınız bide kardeşlerine 15 altın aldılar 4 4 lük çeyiz götürdü dediler bende banada verseydiniz bende getirirdim dedim 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

En İyi Cevap
Eşinle huzurun varsa eğer hepsini boşver ben öyle yapardım 
(7,369 puan) tarafından
Sırf onun için başka şehire taşındım evimin kapısını kitleyip
tarafından
Boşver o zaman didikleme kuzum Rabb'im bol rızık versin hepsi olur daim olsun huzurunuz
(7,369 puan) tarafından
Canım hayla geldiklerinde söylüyor ya çıldırıyor valla işte  artık çok zorluyorlar benide
tarafından
Şöyle düşün bu olaylar yeniden ortaya dökülürse evinin huzuru kaçacak o yüzden en başta dedim huzurun varsa boşver konuşsun dursunlar eşin biliyor sonuçta senin durumunu
-Reklam-
+1 oy
(14,413 puan) tarafından
Kocanla mutluysan bırak ne pohh yerlerse yesinler 
tarafından
Kuzucuk ya♥️senin yanında olduğunu bilmek hissetmek istiyor muhtemelen☺yanındasın diyede bir öpücük armağan etti☺☺♥️
(7,369 puan) tarafından
Normalde odasında uyuyor canım bende kontrole baktım bir saat 8 den beri uyuyor
tarafından
Masallah kuzuya☺☺
(7,369 puan) tarafından
Saolsın tatlım
tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
+1 oy
tarafından
Yaa o altinlari göstermelik takmakta bi enteresan elalemin bilenzigini ne diye isteyip sana takmislar 
(7,369 puan) tarafından
Ne bilim canım zoruma giden takmaları değil konuşmaları benim annem hasta babam hasta durumu biliyorlar ben kendim çalısarak yaptım çeyizi mi beyaz eşya alamadım ama tazminatı ı eşime verdim evin mutfağını yaptı bide aileme beyaz eşya niye getirmediniz dediler ben ona çıldırdım
tarafından
Aman yaa:( bosver uzaklas kafani dinle:)
(7,369 puan) tarafından
Kızım beni öptü valla unuttum herşeyi canım artık ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar umrumda değiller
0 oy
(164,069 puan) tarafından

bu altin olayi cokmu onemli ona yapti bana yapmadi olayi :ermm: 

@ipek41 dugun takilarini almalari senin faydana olur o takilar bi nevi borc bos belese kimse kimseye bisi takmiyo ilerde takanlarimda dugunu bebegi oluyo aynisi geri gidiyo onlar aldiysa onlar oder seninde kafan agrimaz hic bisi yapmamislar yapmak zorundada degiller evlat ayriminin vebalini ahirette oderler

ikbosum seni seviyom ❤
(54,509 puan) tarafından
Sevda dugunde takilari biz aldık ama borclari iki aile oduyo ☺️☺️☺️
(7,369 puan) tarafından
Sen öyle san canım düğün oldu mu eşimi arayıp bunu takmış yolla diyorlar bide borçlarına biz ödedik canım kredi çekip
(54,509 puan) tarafından
Pek inanmıyorum sevdos ♥️
yollamiycak esinizde keriz degil yaa karismiycak

ask olsun ikbosum
0 oy
tarafından
Valla çatır çatır da otururum kimse de umurumda olmazdı onlardan Bi kişiyi de esigimden içeri almazdım 
(7,369 puan) tarafından
Valla canım öyle olmuyor uzak değllerki hepsinin evi dip dibe hepsi aynı mahallede 5 elti 6 görümce var bende hepsi de 5 er çocuk ortamı sen düşün
0 oy
(1,159 puan) tarafından
Canim esin tarafi nereli
(7,369 puan) tarafından
Vanlı canım
0 oy
tarafından
Bu insanlardan uzak dur al eşini kimseye yüz verme 
(7,369 puan) tarafından
Valla aldım kaçtım canım başka şehire geldim evimin kapısını kitleyi ama gelincede çeneleri durmuyor laf söyleyince laf söyledi oluyor
tarafından
Hem seni istemiyorlar hem neden geliyorlarki yüzsüz anam bu insanlar  başka sehirde bile rahat yok
(7,369 puan) tarafından
İşte canım bir ara eşim dedi kardeşine sen gelince ben karımla kavga ediyom ortalığı karıştırıyor diye kardeşi güya küstü gitti ertesi gün yine oturmaya geldi anlamıyom ki ben bunları
tarafından
Açmayın kapıyı sakin birisin sanırım sakin buldular mı Tepene bile çıkarlar
(7,369 puan) tarafından
Kız sakine değilim bağrıuoö kızıyom artık patavatsız diyorlar ulan yine Geliyorlar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 515 göst.
6 Temmuz 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Strong_mother (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
9 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Delinin biri (2,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 418 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sertuğ (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sukufe (8,530 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,153 soru

24,397,068 cevap

349,808 kullanıcı

...