0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
Bebeğim i uyuturken bende uyudum kalfım ama öncesinde üşüyodum kalkıp üstümü örtmeye üşendim neyse dinlenmiş olurum dedim. Gözlerim kapalı yatıyordum ayak sesi geldi eşim geldi sanmıştım üstüm örtüldü hissettim gözümü açmadım gene ısınınca uyumuşum snra kalktım ki üstüm açık eşin içerde uyuyup kalmış uyanınca sırdum odaya geldin mi hiç dedi yok uyumuşum burda ama duydum gelişini gözlerim ağırlaşmıştı dönüp bakmadım üstüme bişeyde örtmedin ozaman dedim flan . Nedir bu . Ama uyumuyordum sesleri duyduğumda ve omuzuma kadar örtüldüğümüde hissettim nasıl olabilir

10 Cevaplar

0 oy
(163,515 puan) tarafından
uyku halinde olur.oyle seyler
(510 puan) tarafından
Korkmayım yani ◉‿◉
-Reklam-
0 oy
(12,998 puan) tarafından
Oluyor öyle şeyler çok da kurcalama ;) 
0 oy
tarafından
Olur canım. Çok yorgunlukdan
(510 puan) tarafından
Ever yorulmuştum
0 oy
(54,175 puan) tarafından
Oluyo oyle yari uyanik halde rüya
(510 puan) tarafından
Acaba uyudum da benmi anlamadım (•‿•)
(54,175 puan) tarafından
Yari uyanik derler canim bizde
(510 puan) tarafından
Anladım teşekkürler (ʘᴗʘ✿)
0 oy
tarafından
Olabilir kız öyle şeyler ben bazen kızım beşiğinde yatiyorken ben bizim yatakta arıyorum korkuyla
(510 puan) tarafından
He tamam korkmayım ozman (. ❛ ᴗ ❛.)
0 oy
(28,300 puan) tarafından
Rüya görmüşsün canım
(510 puan) tarafından
Acaba uyudum da ben mi anlamadım ◉‿◉
(28,300 puan) tarafından
Olabilir kuzum uyandığında üzerin açıkmış zaten :)
(510 puan) tarafından
(◔‿◔)◉‿◉
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Oluyor canım öyle aralarda 
0 oy
tarafından
Olur oyle seyler ben bazen gece kizi emzirip geri besigine koyuyormusum ama bazen bi uyaniyorum hala emziriyorum saniyorum bakıyorum kucagimda çocuk yok bi panik oluyorum bakiyorum besikte ama emzirdigime yemin edebilirim :)) 
0 oy
(409 puan) tarafından
Ayy eski evimizde gündüz uyuduğumda bana da olurdu, gözlerimi tam açıp bakamazdım ama sanki evde biri dolaşıyor gibi bir siluet görürdüm, bi kaç odaya gider sonra uyumaya devam ederdim, bana dokunmazdı kapıdan bakıp giderdi uyanınca hiç korkmadım da üç yıla yakın kaldık o evde ama bir de kedi silueti vardı onu severdim ve uyanıkken görürdüm, bi komşumuz kediler evi korur ondan korkma demişti, bu evde kimse yok kedi bile orada kaldı. Farklı bir ile taşındık ondan sanırım. Korku filmi seansı bitti :) 
0 oy
tarafından
Korkma canım hani derler ya bi tarafın açıkta kalmış diye seninkide öyle olmuş biraz :D öyle değişik şeyler olabiliyo bazen aklına hemen öyle şeyler getirme bi ara bendede oluyodu ama çok şükür yok bi ara hele gelecekte neyi hissedersem hepsi oluyodu kendimden korkuyodum inan

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 456 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 704 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Berna65 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 288 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 686 göst.