0 oy
256 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (219 puan) tarafından

Artık iyice sacmaladilar bir daha koleksiyon yapmam

image

4 Cevaplar

0 oy
(1,757 puan) tarafından
Nasıl yani ??????
(219 puan) tarafından
Paylaş Kazan kuponumu sorguladım sadece mağaza takip yatmış 3 seferdir  koleksiyonuma tanimlanmiyordu biraz önce sordum koleksiyondaki ürünlerden alisveri yapanlar olursa kupon tanimlanacakmis ama kardeşime de kokeksiyinunu tanımlanmış gözüküyor bende bişey anlamadim
-Reklam-
0 oy
(9,922 puan) tarafından
hıc ugrasmıyom param oldumu alırım
(219 puan) tarafından
Bende ugrasmicam artik
0 oy
(702 puan) tarafından
Saçma ya bir kere bende yaptım iki tane 25 TL kupon vermiş sadece seçili ürünleri alabiliyorsun ve kargo ücreti ödüyorsun ikisini aynı anda kullanamiyosun
(219 puan) tarafından
Paylaş Kazan kuponda istediğin ürünü alabilirsin siz ürünleri göre bastığınız için örnek ürünler çıkmıştır. Evet aynı anda kullanılamıyor iki kupon mesala 100₺lik üründe 25₺ düşüyorlar  50₺ ve üzerine kargo ödenmiyor artik
(702 puan) tarafından
Yok alamadım istedigim ürünü karşılamadı kendi 9 bin küsur seçili ürünlerinde gecerliydi
0 oy
tarafından
Ben marketini kullanıyorum daha çok..her seferinde de yatıyor telegramdan yapmıştım ben de..ikisi de yatmıştı
(219 puan) tarafından
Bana niye öyle dedi müşteri temsilcisi kardeşime de yatmış
tarafından
Beğeni kuponu için mi sordun paylaş kazan için mi? Beğeni benim bildiğim beğenen kişi o ürün satın alırsa sana tanımlanıyor
(219 puan) tarafından
Koleksiyonu sordum beğeniyi sormadım hatta müşteri temsilcisine beğeni için geçerli değil mi o dediğim de yok oluşturmuş olduğunuz koleksiyon için dedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Annelikhisiyati (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
18 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 123 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde eslemree (1,199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,318 soru