0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şimdi bı hat var iptal etmek için tamamen fatura borcu da gelmiş fatura borcunu hepsini ödeyip ve vodafonda kağıt imzaladik diyelim hattın tamamen kapansın diye kapandığında sizii ariyacaklar dese ve sonra hatbiptal olmamış kontorluye geçmiş 6 ay boyunca yükleme yapmazsanız. Kendiliğinden kapanır diyeceğim sıkı eger o kağıtta yazılı olanları imza atmissak kapanması gerekmiyomu 7 gün içinde yoksa  yanlış yaptım 6 ay boyunca yükleme yapılmazsa kendiliğinden kapanır mevzusu olsa 

Bilgisi olanar yazarmi bu konuda o kağıdı imzalasan zatn direk kapanmazmi

3 Cevaplar

0 oy
(1,581 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Yani anlattıklarından pek bişey anlamadım ama imza verdiysen kapatmaları gerekiyordu. Faturasıza geçirmeleri doğru değil. Haa belki hattın faturalidir onu faturasıza geçirmek için ararlar fatura iptali için 
tarafından
Sadece fatura iptal olmuş hat kapanmamış ama onun için kağıt imzalanmış nasıl oluyo diye merak ettim
(1,581 puan) tarafından
Tekrar arayın yada bayiye gidip iptal edin. Beklemeyin bence o kadar süre
tarafından
Çok teşekkür ederim canım yani suki kağıdı imzaladiysan hattın iptali için iptal olması gerekiyodu demi o zmn fatura iptali için kağıt. İmzalanmıştır belki yoksa
(1,581 puan) tarafından
Yani benim bildiğim hattın kapanması lazım ama önce fatura iptal olacaktır yine sen bi ara kesin bilgi verirler ordan
tarafından
Sadece fatura iptal olmuş hat iptal olmamış 6 ay boyunca zatn yükleme yapılmazsa kendiliğinden kapanır demis ama iptal olsun diye kağıt imzalanmis diye biliyorum ve son faturda ödenmiş hat iptal olsun diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızlar bilgisi olan yazsın lutfenn ❤️
0 oy
tarafından

Kız niye kimse cevp vermiyo :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
2 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryirem (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,597 soru

24,417,163 cevap

351,335 kullanıcı

...