0 oy
324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (473 puan) tarafından
Kızlar çok büyük cikmazdayim. Şimdi bnm erkek kardeşim beş aydır bizde kaliyo. Köyden geldi burda çalışıyor. Eşim artık gitsin diyo ben rahat edemiyorum diyor. Bende hamileyim 26 haftalık. Kardeşim de biraz pasaklı bnde artık yetişemiyorum. Ve vardiyalı çalışıyor gecesi gündüzü belli değil. Neyse asıl konu şu. Eşim artık gitsin ben rahat hareket edemiyorum diyor. Bende anneme bu ay sonu artık gondericem kardeşimi dedim. Niye dedi. Dedim hamileyim yetişemiyorum  dedim. Sonra temizlik yapicam doğum edecem fln dedim. Neyse annemler illa bir ay daha kalsın gelsin dediler. Tam dedim az önce de konuştum sana biraz para versin sizde kalsın yada ayrı ev tutsun fln dedi. Ev tutsa yapamaz tek kalamaz eminim ki ona. Aileme eşim rahatsız oluyor artık diyemedim. Onlar da illa çalışsın da nerde olursa olsun kafasındalar. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşim bı yandan onlar bı yandan. Eşim istemiyo demek te istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız. Kardeşim 20 yasinsa

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Esin hakli canim. Malesef baska ev tutmali

Aynisini biz yaşasak, kaynimiz gorumcemiz 1ay kalsa hemen kavga cikarip yollari hadiyallah diye :D

-Reklam-
+1 oy
(417 puan) tarafından
Yahu senin demene ne gerek var evliya da olsa elogludur tabi rahatsız olur, bunu senin ailen niye dusunemiyor.. 

Kardeşin de, evli kızkardeşinin evinde devamlı olarak  pineklemekten nasıl rahatsızlık duymuyor anlamış değilim. 

Not: damat aileden değildir. Hiçbir zaman da ailen gibi olmayacaktır.
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Ben şahsen kendim de istemezdim eşin de çok haklı bu durumda tutsun 1+1 apart orada yaşasın ya da yaşadığı yerde hiç mi iş imkanı yok orada çalışsın
(473 puan) tarafından
Malesef canm. Muş küçük yer ve iş imkanı çok kısıtlı
(13,671 puan) tarafından
Uygun bı dille annen söylesin başının çaresine baksın kardeşin küçük de değil
0 oy
tarafından
Ailenin düşünmesi lazım bence hamile halinle iki adamla napcani 
0 oy
tarafından
Ew tutsun sen düşünme canm şuan bizde eşimle kavgalıyız oda abisinin oglunu eWE getirmek istiyor ben istemiyorum 
(473 puan) tarafından
Ya canm inan bende olsam aynı istemez dim. Kardeşim evet ama insan rahat olamıyor. Seninki daha rahatsız
tarafından
Seni çok iyi anlıyom valla insan rahat rahat banyo bile yapamıyor
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Misafir olarak kalmak var birde sürekli kalmak var sürekli olarak kalınca sende rahatsız olursun eşinle doğru düzgün konuşamazsin bir yere gitsen eşine haber verdigin gibi kardeşine de haber vercen onların bulaşığı yemeği üstü başı ailenin bunu anlamasi gerekiyor bilemedim
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Gorumcen gelse nasil rahat edemezsen oda oyle tutsun kucuk bi ev baksın basinin caresine 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Ailenin zaten senden böyle bir şey beklemesi saçmalık anlamıyorum açıkçası ben bir çiftin yanında kalma olayını sonsuza kadar kalamaz ya işi var kursun düzenini tek basına yapamazsa annesini alsın yanına
0 oy
tarafından
nasil ki ben kayin ve gorumce olsa rahat etmem istemem..esiminde kardesimi istememesi ve rahatsiz olmasi normal.
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ayri ev tutsun pasakliligina da söylen dur evde ya şunu sura koy hunu bpyle yap diyip dur kardesine kendine ceki duzen versin. 

Benimde var erkek kardesim soylerim yani bunu boyle yap sunu soyle gel yardim et diye bizdeyse soylerim. Calisiyosa sana mi calisiyo? Tutsun bi apart
0 oy
(631 puan) tarafından
20 yaşında koca adam niye ayrı evde yapamasın. Erkekleri böyle yetiştiriyorsunuz sonra evlenince de karısından hizmet bekliyor. Üniversitede nice erkek arkadaşımız vardı 18 inde 20 sinde evde pek ala kalıyorlardı. Ayrıca eşin hakkı. Ailen bunu düşünecek incelikte değilse sen söyleyeceksin.
0 oy
tarafından
Kocacigin hakli sekercim bir yolunu bul kardesini gonder bence
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Annen niye mi diyor? Ailende sorun canım eşin haklı. Kardeşin de küçük değil kusura bakmasınlar. Eşimle kötüü oluyorum de
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Eşin haklı tabi ki 

Nasıl ki biz rahat edemezsek onlar da rahat edemez 

Her şeyin bi sınırı var 5 ay da az bi süre değil 
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Ayrı evde yapamaz diye düşünme elleme alışır eşinde haklı mesela benim kaynım geliyor ben rahatsız oluyorum ..eşimde annem gelince öyle ha s eviyor saygı duyuyor ama rahat edemiyor 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Çok üzücü bişey ya sırtına mi cikiyo eşinin rahat edememeye. Kardeş herşeyden önce gelir o kardeşin yerinde olsam ilerde asla o enistenin suratına bakmam
(473 puan) tarafından
Kimseye demedim ki eşim rahatsız oluyor diye. Eşim çok rahat takılan biridir evde. Biri olunca da öyle yapamiyo tabi. O yüzden.
(4,959 puan) tarafından
Anladım canım sende onlardan biri gelince öyle dersin ozman ankar seni
0 oy
(932 puan) tarafından
Ev tutsun canım bebekten sonra hayat yeterince zorlaşıyor yetemezsin yetişemezsin ki eşin de son derece hakli

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 244 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
14 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (5,974 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 136 göst.
20 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,339 cevap

330,199 kullanıcı

...