0 oy
772 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bir haftadır hastayım bugünde hasta halimle temizlik yapıyorum .azıcık asım kaygısız başim.kiz anneleri lütfen sahip çıkın onlara onları suçlamayın baskilamayin ki mutluluğu başka yerde aramasinlar

22 Cevaplar

+1 oy
(4,892 puan) tarafından
Başlık eve içerik bağlantısı ne? Anlık sinirle mi yazdın
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bazen bo.k vardı anamın sıcak yatağından çıkıp senle evlendim diye bağırıyorum kocamda hadi senin kıçına rahat battı beni ne diye ayaklandirdin ekmek elden su gölden yaşıyodum ne güzel diyo:D

(1,412 puan) tarafından
Kaos ve gıybet mi :) gızz gel seni kaynanamla görümcemlerin ortasına koyayım onlar doyurur seni gıybete kaosa :D
tarafından
Benimkiler pek masum hiç kaos ihtiyacim giderilmiyo
(1,412 puan) tarafından
Seninkileri bilmem de bnmkilerin eline su dökemezler kız her yerden engelledim ulaşacak yer koymadım sanıyordum ki komşumun görümcesi ile görümcem arkadaşmış görümcem onu o da komşumu doldurmuş komşum kapıma dayandı sen bnm hakkımda böyle mi konuşuyosun diye.. Ben şok :)  sonra eşim görümcemi aradı niye yalan söyleyip milleti birbirine düşürüyosun karımla uğraşma dedi görümcemde daha dur onun ağzına sı.çacam dedi bu daha basit bir örnek..
tarafından
Yok o kadarını istemem ama gırgır şamata olsun eğlence olsun ufak tefek sürtüşme olsun yeter .d sana Allah kolaylık versin
(1,412 puan) tarafından
Aminnn
+1 oy
tarafından
Arkadasimiz diyo ki,kizlarinizi erken evlendirmeyin. Yagmurdan kacarken dolunaya bogulmasinlar diye
tarafından
Evet kendilerini tanisinlar biraz kendileri için yaşasınlar en ufak bir hatalarını başlarına kalkmayin
0 oy
(417 puan) tarafından
Hastalık halinle sinirlerin bozulmuş galiba biraz..

Ben " *** mu var evlendim" kafasinda değilim. Aile evinden daha rahatım şahsen. Allah'a şükür. 

İyi tarafından bakmaya çalış bence..
0 oy
(12,039 puan) tarafından
Üvey kızını çağır çok seviyorsun ya oda sana baksın :D
tarafından
O canı isterse bakar
0 oy
(163,311 puan) tarafından
bende bo.kmu vardida gurbet ellete gekdin diyom kendime
0 oy
tarafından
Seninki hastalık yorgunluk ve sinir birleşmiş akşama geçer bence 

İyiki evlenmisim diyenlerdenim 
0 oy
(8,649 puan) tarafından
Valla bende öyle düşünüyorum bu aralar 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Bazen diyorum ne yalan söyleyim 
0 oy
tarafından
İyi ki evlenmisim çok şükür ki böyle bir kocaya denk gelmişim. Allah razı olsun. Hiç incitmez, kıymet bilir her konuda yardımcı olur. 

Babamın evinde de çok mutluydum kocamın evinde de mutluyum bin şükür.

Rabbim kızlarımızı da ogullarimizi da iyi insanlar la kıymet bilen insanlar la karşılaştırsın. Pişmanlık yaşatmasın inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Ben demiyorum ya çok şükür evlilik kurtuluşum oldu anne evinde çok mutsuzdum
tarafından
Dedim pişman olanlar gelsin hep mutlular gelmiş posta
0 oy
(1,552 puan) tarafından

Ben de o modtayım bayadır ama baba evinde de huzur yoktu.. O yüzden biraz düşününce niye doğduma doğru gidiyorum :)

(320 puan) tarafından
Aynı ben :D
(1,552 puan) tarafından
:D Allah yardımcımız olsun.. Gönlümüze de yuvamıza da huzur versin
(320 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
tarafından
Üvey annesın sen dımı su 23 yasındakı kızla kafayı bozan 
tarafından
Niye bozayim kafayı siz olayı yanlış anlamissiniz
tarafından
Vallahı anlamadım her postun o kızla ılgılı, bende babamın 2. Eşiyle büyüdüm Rbabıme bın şükür kafayı takmamıştı bana
0 oy
tarafından
Kız nasıl yatıyon geçmiş olsun BN 1 gün yatıyom ev ertesi gün savaş alanı gibi oluyor
tarafından
Benimde öğle oluyor maalesef sanki bir aydır dokunulmamış gibi
tarafından
Valla senin iş zor ha her şey birbirine girmiştir
0 oy
tarafından
Ne alaka kizz basliklaa icerik arasindaaa hic bir baglanti goremiom nedion ay :)
tarafından
Ya dinlenme yok bir çay bile içemiyorum ağız tadıyla cendure gibi sürekli temizlik yap tek olsaydım hiç böyle olmazdı en azından kendi işim olurdu
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Evlendiğim için hiç demedim ama çocuk için biraz bekleseydim diyorum bazen :D
0 oy
(2,397 puan) tarafından
Baba evinde hem anne hem baba rolundeydim evlilik benim için daha rahat tek pişmanlığım işimi bırakmak oldu 
0 oy
tarafından
Bir zaman sonra insanın kendi anasınin evi el oluyo..Allah'ıma şükürler olsun iki evladım var ..kocam da hiç yardımcı olmaz bana ..ama bak şimdi hem kendi işinde hemde.baska.bir iş aldı fazla kazanayım diye ugrasiyo..eninde.sonunda evlenceksin ha 30 ha 35 fark etmez ki .illa ki o işler yapılacak (•‿•)
0 oy
tarafından
Anlamadım bişi ama evlilik güzel bence kıymet hilitsr daha güzel evet zor yanları çok fazla sen susacak Sin o konusacak o susacak sen konussacaksin bence iki gündür eşim çok sinirli ne dersem batıyor bir mesaj attım salavat getir beni daha fazla üzme evliliğimize zarar verme seni çok seviyorum dedim İnslalah akşamına düzelir 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 780 göst.
0 oy
8 cevap 498 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (833 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,005 göst.
0 oy
10 cevap 696 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Melekkk34 (6,848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler