0 oy
596 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Babanesi in odasunda yerden bulmuş almış gittiğinde yere atmış geri ağzı acımış tıpi vardı kirintisimi gördüm ama parol tam bolunmemeis ağzına almış sadece ne yapmalıyım esim12 de gelicek isten

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Götürdüm kizlar parol olduğu için birşey olmaz gözlemle dediler çok şükür 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yaaa Allah aşkına korkmuş kadını daha da korkutmayin yeter aynı şey sizinde başınıza gelebilir. Canım sende bebeğinin ağzını temizle bol su içir hiç birşey olmaz korkma
tarafından
Parol olduğu için biraz iyi düşünüyorum başka birşey olsa 5 dk durmazdim
tarafından
Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle.. doktorlar bile kutu kutu ilaç veriyor onları iciriyoruz.. çocuk ztn ağzından geri çıkarmış tukurmus korkma
(8,855 puan) tarafından
Çok insanı korkutyorlar çok haklısın bende artıladım inşşalah bişey olmaz
0 oy
(143 puan) tarafından
Kızlar siz iyimiiiniz biri diyo krem yedi bekliyor sen ilaç emmiş diyorsun neyi bekliyorsunuz
(8,378 puan) tarafından
Dolap kilitleri var ve yüksek yere kaldırın bebeğim daha doğöadan dolap kilitlerini taktık ilaçları yüksek yere koyduk dolapta
(140 puan) tarafından
Herkesin her zaman durumu olmuyor eşimle ne yaşadım bilmiyorsunuz gelmişsiniz burdan ahkam kesiyorsunuz. Eşimi aradım krem yedi gel götürelim dedim küfür edip yüzüme kapattı ailesini aradım da anca öyle geldi. Herkesin eşi sizinkiler gibi 'dört dörtlük' değil maalesef. İnsan çaresiz kalınca çözüm arıyor bir yerlerden.
(8,378 puan) tarafından
Bana mı bu yorumunuz bilmiyorum ama ben ahkam kesmedim öneride bulundum daha sonra yine benzer sorun yaşamayın diye ama yanlış insana vakit ayırıp yazdığımı bilmiyordum...
(140 puan) tarafından
Size değil @caglat
(8,378 puan) tarafından
O zaman özür dilerim geçmiş olsun umarım bişey olmamıştır
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Bol bol sıvı ver istersen ne yapılır bu durumda pekte bilmiyorum geçmiş olsun canim 
0 oy
tarafından
Çocuk olan evde neden sağda solda ilaç bırakıyorsunuz yetisemeyecegi yerlere koysanız keşke 

Hastaneye gotur her ihtimale karşı canım ihmal etme
tarafından
Canim bir sürü kızdım kaynanama inan yetisemiyorum 2. Cocougum ablası böyle degildi sürekli bir şey geliyor basina
tarafından
Ahhh bu büyükler çok dikkatsiz ..
Sen yinede götür canım hastaneye aklında şüphe kalmaz en azından için rahat eder
tarafından
Tam canim teşekkürler
0 oy
(2,019 puan) tarafından
Ağzının içine bı mendil veya tülbentle iyice sil cnm eşin gelene kadar bol bol su içir korkutma kendini 
tarafından
Canim bı değişiklik yok kızımda gayet iyi hareketli denim büyük çişini yaptı katıydı ishal değildi hiç durmuyot yerinde zaten hala aynı 5 dk oturmuyor
(2,019 puan) tarafından
Ozmn korkma cnm Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz şimdi burdakilerin çoğu abartiyo yani
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım hastaneye götür 
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Nekadarını yemiş o önemli. Tam anlamadım
0 oy
tarafından
Cnm doktora götürün bnce inş bişey yoktur
0 oy
(313 puan) tarafından
Valla bence bişey olmaz ya bol bol su içir parol ağır bir ilaç değil tamam çocuk küçük ama ağza alınca da bişey olmaz sanmam
0 oy
(16,147 puan) tarafından
Sadece ağzına aldıysa birşey olmaz canım 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Süpermomlar taslar seni:)
tarafından
O ne demektir
0 oy
(187,527 puan) tarafından
gecmis olsun    

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 244 göst.
0 oy
7 cevap 287 göst.
26 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazenin premses (11,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 210 göst.
0 oy
2 cevap 312 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,540 soru

24,698,163 cevap

368,759 kullanıcı

...